maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / CTO Joachim Vandecasteele verruilt CoolProfs voor Anderson MacGyver
CTO Joachim Vandecasteele verruilt CoolProfs voor Anderson MacGyver

CTO Joachim Vandecasteele verruilt CoolProfs voor Anderson MacGyver

  • Nederland
  • CTO Joachim Vandecasteele heeft afscheid genomen van IT-dienstverlener CoolProfs. Hij is per 1 oktober als Senior Consultant aan de slag gegaan bij adviesbureau Anderson MacGyver.
  • COOLProfs
  • info@coolprofs.com

Vandecasteele (48) was ruim 16 jaar in dienst bij CoolProfs laatst als Chief Technology Officer (CTO). Bij Anderson MacGyver gaat Vandecasteele aan de slag als Senior Consultant waarbij hij zijn kennis en ervaring van ontwikkeling van business solutions zal inzetten.

Joachim Vandecasteele: “Ik heb bij CoolProfs waardevolle kennis opgedaan. Het was moeilijk afscheid te nemen van het hechte team, maar ik kon deze nieuwe uitdaging bij Anderson MacGyver niet aan me voorbij laten gaan. Ik verheug me erop klanten van Anderson MacGyver – onder wie gerenommeerde namen als PostNL, Univé Verzekeringen en Royal Flora Holland – te helpen bij hun transformatie naar de digitale toekomst.”

Volgens Rik Bijmholt, directeur van Anderson MacGyver, was de klik wederzijds. “Joachim is een authentiek persoon met een grote schat aan praktijkervaring. Vooral zijn ervaring met softwareontwikkeling en met het aansturen van Agile teams zijn een welkome versterking van onze advieskracht.”

Er is nog geen nieuwe CTO aangesteld bij CoolProfs. Algemeen directeur Eric ten Harkel: “We vinden het jammer om Joachim te zien gaan en we zullen zijn enthousiasme, ongeëvenaarde werklust, vakkennis en vrolijkheid missen. Tegelijk biedt het groeikansen voor onze huidige medewerkers en zien we het als een kans voor hen om te laten zien wat ze in huis hebben. We wensen Joachim veel succes bij Anderson MacGyver.”

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top