dinsdag, augustus 4, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Cuba steeds populaider onder Nederlanders
Cuba steeds populaider onder Nederlanders

Cuba steeds populaider onder Nederlanders

  • Internationale
  • Het aantal Nederlanders wat een vakantie naar Cuba boekt is de laatste jaren erg toegenomen. Mensen zijn op zoek naar een unieke reis en daar leent Cuba zich uitstekend voor. Daarnaast worden vliegtickets steeds goedkoper.
  • cuba6
  • Vliegticket Cuba
  • http://www.vliegticket-cuba.nl
  • wessel.vleij@gmail.com

Het aantal Nederlanders wat er voor kiest de vakantie in Cuba door te brengen stijgt gestaag. Het aantal toeristen vanuit Nederland is de laatste 5 jaar met maar liefst 25% toegenomen. Dit is niet voor niets want Cuba is een schitterend land wat erg veel te bieden heeft.

Wat Cuba te bieden heeft.

Cuba is een relatief klein land maar is erg divers. In de hoofdstad Havana is voor toeristen genoeg te doen. Er zijn veel musea en tropische stranden. In Santiago de Cuba kun je de echte Caribische sfeer proeven. Deze stad verschilt erg van Havana door de ligging in het oosten van het land. In het binnenland van Cuba kun genieten van het schitterende tropische regenwoud. Cuba kent veel unieke plant- en diersoorten. Accommodaties in Cuba zijn de laatste jaren sterk verbeterd maar nog steeds erg betaalbaar.

Vliegtickets Cuba goed betaalbaar

Een ander punt wat ervoor zorgt dat Nederlanders steeds vaker een vliegticket Cuba boeken is de prijs. Een ticket voor de vlucht naar Cuba van ongeveer 10,5 uur is de laatste jaren in prijs gedaald. Dit komt omdat steeds meer aanbieders vliegtickets naar Cuba aanbieden en daardoor moeten concurreren met prijzen. Let bij het boeken op de reisperiode, dag van vertrek, vliegmaatschappij en type vlucht. De prijzen onderling kunnen erg verschillen en met behulp van een vergelijkingssite kun je gemakkelijk een goedkoop vliegticket Cuba vinden.

Over emmykanters

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top