maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Cyklop Nederland winnaar 2016 in Verpakkingsmachinebranche
Cyklop Nederland winnaar 2016 in Verpakkingsmachinebranche

Cyklop Nederland winnaar 2016 in Verpakkingsmachinebranche

  • Nederland
  • Cyklop Nederland BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Verpakkingsmachinebranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘Cyklop Nederland BV weet zijn uitgebreide knowhow op het gebied van verpakkingsmachines en -apparatuur uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een mooi bedrijf dat geen gelijke heeft in Nederland.’
  • http://www.nieuwsbank.nl/
  • r.pot@cyklop.nl

Sommige fabrikanten leveren alleen producten. Allround verpakkingsproducent Cyklop Nederland BV biedt op de markt afgestemde systeemoplossingen: handapparaten, machines en systemen, precies hierop afgestemd verbruiksmateriaal evenals professioneel advies, project engineering en klantenservice. Met deze integrale aanpak heeft de onderneming een reeks producten en diensten ontwikkeld, die de belangrijkste technieken van het zekeren van lading beslaat en wereldwijd de norm stelt. Cyklop Nederland BV (1982) is gevestigd in Zwolle en telt circa 50 medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Cyklop Nederland BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Cyklop Nederland, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant. Niet voor niets heeft het bedrijf ruim 400 patenten op zijn naam staan.

Wereldwijd excelleren
Duurzame relaties en een hoge medewerkerstevredenheid, dat is de basis voor het succes. Cyklop is een herkenbare dochter van wat ooit een Duits familiebedrijf was en heeft hiervan nog alle goede kenmerken. Deze zijn doorgezet nadat de hele groep in de jaren 90 werd overgenomen door een volgend familiebedrijf. ‘Men is langetermijngericht, hecht sterk aan kwaliteit en de onderneming stuurt vooral op tevreden klanten en medewerkers’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Op de markt van verpakken voor transport heeft Cyklop een breed productengamma. In feite kan het elke vraag aan. De producten zijn modulair samen te stellen en zo wordt elke oplossing maatwerk. Dat is de niche en daarin excelleert de onderneming wereldwijd. Met de filosofie dat de grootste willen zijn niet moeilijk is; het gaat erom de beste te zijn – en te blijven. Het zit in het DNA van de onderneming. Machines, materiaal en service, alles moet excellent zijn. Om dit vast te houden, wordt continu verbeterd.’

De onderneming is in zeer veel markten actief en is daardoor niet of nauwelijks conjunctuurgevoelig. Zij groeit gestaag, veelal met dubbele cijfers. ‘Cyklop Nederland BV is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie terecht de branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top