dinsdag, december 1, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Cypriotische economische hervormingen op koers
Cypriotische economische hervormingen op koers

Cypriotische economische hervormingen op koers

  • Europa
  • Economische hervormingen opgelegd aan Cyprus als onderdeel van de multi-miljard-euro bailout van Troika liggen op schema, zijn internationale schuldeisers gezegd.
  • TMF Fundadministrators B.V.
  • http://www.tmf-group.com
  • carla.mendy@tmf-group.com
  • http://www.tmf-group.com/en/Media-Centre/News-Comments-and-Features/August-2013/Cypriot-economic-reforms-on-track

Het Internationaal Monetair Fonds, de Europese Commissie en de Europese Centrale Bank (Trojka) heeft gemeld dat Cyprus op weg is om het geschetste kader van de € 23 miljard bailout maart eisen voldoen. Delia Velculescu, een ambtenaar van het wereldwijde monetaire lichaam, zei autoriteiten van het land hebben een “ambitieuze agenda” geschetst, zodat het kan vasthouden aan voorwaarden van de overeenkomst, hoewel ze gewaarschuwd was er nog steeds risico’s vertroebelt de vooruitzichten.

“Onze algemene beoordeling is dat Cyprus het programma ligt op schema,” de tripartiete commissie zei in een gezamenlijke verklaring. “Al de fiscale doelstellingen zijn gehaald als gevolg van een aanzienlijke begrotingsconsolidatie meet gang en voorzichtige uitvoering van de begroting.”

Het instorten van de bancaire sector van het land zond schokgolven door heel Europa omdat beleggers groeide pessimistisch dan zwaar gekapitaliseerde financiële instellingen van de EU. Echter, veel van de angsten nooit gekomen, en de evaluatie van het IMF moet troost te brengen over de toekomst van de Cypriotische economie.

Verslag IMF merkte op dat het de autoriteiten beslissende stappen om de financiële sector te stabiliseren hebben genomen en zijn al geleidelijk ontspannen storting beperkingen en kapitaal controles. Echter, de korte termijn economische vooruitzichten “blijft moeilijk en onderhevig aan aanzienlijke onzekerheid” als economische output is ingesteld op cumulatief dalen met ongeveer 13% in 2013 en 2014.

We hebben een kantoor in Nicosia, Cyprus, waar onze toegewijde professionals kunnen helpen met eventuele problemen die u heeft over de recente gebeurtenissen. We combineren onze uitgebreide wereldwijde resources met onze ongeëvenaarde kennis van de lokale regelgeving, culturen en talen om u te helpen uw zakelijke doelstellingen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top