woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DAF vernieuwt website voor opbouwindustrie
DAF vernieuwt website voor opbouwindustrie

DAF vernieuwt website voor opbouwindustrie

  • Nederland
  • DAF Trucks heeft haar speciale website voor de opbouwindustrie (www.DAFBBI.com) volledig vernieuwd. Het online platform is voortaan in maar liefst dertien talen beschikbaar en geeft opbouwers nog eenvoudiger toegang tot adviezen en richtlijnen voor de meest efficiënte opbouw van een DAF-chassis.
  • DAF Trucks N.V.
  • http://www.daf.com
  • info@daftrucks.com
  • http://www.daf.nl/nl-nl/news-and-media/news-archive/articles/global/2015/q1/16-01-2015-daf-renews-website-for-bodybuilders-industry

Zodra een truck de fabriek verlaat, gaat deze in veel gevallen naar een carrosseriebedrijf voor de montage van een specifieke opbouw, zoals een kipper of laadbak of voor het aanbrengen van bijvoorbeeld een laadkraan met steunpoten. Om carrosseriebouwers optimaal te ondersteunen bij het samenstellen en daadwerkelijk opbouwen van het voertuig, zijn op de nieuwe DAF BodyBuilder Information website nog meer gedetailleerde chassistekeningen, specificatiebladen en CAD-tekeningen van componenten te vinden.

Naast een compleet nieuwe uitstraling is bij de nieuwe website veel aandacht besteed aan het optimaliseren van het gebruiksgemak. Zo bestaat een duidelijk onderscheid tussen informatie over Euro 3/5- en Euro 6-voertuigen en kunnen nog sneller de juiste specificatiebladen gevonden worden, waarvan er bovendien meerdere tegelijk gedownload kunnen worden. Door een geoptimaliseerde zoekfunctie kan veel eenvoudiger en sneller de juiste chassistekening gevonden worden.

Doelstelling van de nieuwe website is de opbouwindustrie nog beter te ondersteunen in het op de meest efficiënte wijze realiseren van de beste oplossing. Om die reden zijn er via de website ook CAD-bestanden te downloaden voor het ontwikkelen van een carrosserie en zijn er 3D-bestanden beschikbaar zodat de klant exact ziet hoe de specifieke truck er in de praktijk uit komt te zien.

Via www.DAFBBI.com kan iedere opbouwer bovendien toegang aanvragen tot DAF BodyBuilder Information Plus, met onder andere opbouwrichtlijnen voor Euro 6-voertuigen, nog meer gedetailleerde productinformatie, interessante nieuwsberichten en bijvoorbeeld ook informatie over EU-richtlijnen en WVTA-documentatie.

De websites www.DAFBBI.com en DAF BodyBuilder Information Plus leiden tot een efficiënte opbouw van elke DAF-truck voor de hoogste kwaliteit en een maximale voertuigbeschikbaarheid, en zijn daarmee een prima voorbeeld van DAF Transport Efficiency.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top