zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dag Limburgse wijn brengt 3785 Euro op voor opvang straatkinderen Peru
Dag Limburgse wijn brengt 3785 Euro op voor opvang straatkinderen Peru

Dag Limburgse wijn brengt 3785 Euro op voor opvang straatkinderen Peru

  • Nederland
  • Zondag 23 juni vond de dag van de Limburgse wijn plaats op Kasteel Wijnandsrade.
  • Mama Alice
  • http://www.mamaalice.nl
  • ingridgrimbergen@mamaalice.com

Elf Limburgse wijnboeren van de Confrerie van de Limburgse Wijn, veilden twee speciaal samengestelde cuvée wijnen. Luc Creusen, van wijndomein Steenberg en hotel Creusen in Epen en Jules Nijst van Domein de Wijngaardsberg, waren de initiatiefnemers. De flessen lieten zij voorzien van een uniek etiket ontworpen door Chrit Rousseau, de bekende Maastrichtse kunstenaar. Chrit Rousseau stelde ook het originele schilderij dat het etiket van de wijnen siert beschikbaar voor deze unieke veiling. De opbrengst van deze veiling kwam geheel ten goede aan hulporganisatie “Mama Alice”.

Deze stichting zet zich in voor de opvang van straatkinderen in Peru. Door onderwijs en welzijnszorg geeft zij kinderen een nieuwe kans op een betere toekomst (www.mamaalice.com). Door het eenvoudige, correcte salarisbeleid en lage overheadkosten, kon de stichting in 2012 bijna 90% van de inkomsten besteden aan het project in Peru. Het bedrag dat is ontvangen door de veiling, wordt besteed aan het geven van rekenonderwijs.

Stichting Mama Alice neemt elk jaar deel aan de Transparantprijsverkiezing voor meest heldere verslaglegging. Ook dit jaar is het zojuist verschenen jaarverslag over 2012 ingediend ter beoordeling. Het verslag is in te zien via de website www.mamaalice.com of te bestellen via secretariaat@mamaalice.com.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top