vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dag van de (elektrische) fiets in Paasloo
Dag van de (elektrische) fiets in Paasloo

Dag van de (elektrische) fiets in Paasloo

  • Nederland
  • 1 juni: Dag van de (elektrische) fiets in Paasloo
  • Café-Restaurant 't Binnenhof
  • http://www.binnenhofpaasloo.nl
  • info@binnenhofpaasloo.nl

Dag van de (elektrische) fiets in Paasloo

Paasloo- Op 1 juni organiseert Café Restaurant ’t Binnenhof in samenwerking met Ten Veen 2wielers de “Dag van de (elektrische) fiets”. Deze dag zal in het teken staan van de fiets en met name de elektrische fiets.

Tijdens deze dag worden er verschillende merken fietsen gepresenteerd en krijgen gasten de kans een proefritje te maken op veel verschillende elektrische fietsen. Naast deze moderne fietsen is het ook mogelijk een rondje maken op de grootste ligfiets ter wereld en zijn er tal van andere leuke activiteiten en behendigheidsproeven voor jong en oud. De volwassenen worden uitgedaagd om de behendigheidsproef met de TukTuk succesvol te volbrengen, terwijl de kleine deelnemers worden uitgedaagd om hun skelterrijbewijs te halen door een behendigheidsparcours af te leggen.

Gedurende de dag is het mogelijk een poging te wagen om de snelste tijd neer te zetten op de Kickbike, om 17.00 uur worden de eerste, tweede en derde prijs uitgereikt. Naast al deze leuke activiteiten kunnen gasten hun kunsten op de fiets laten zien door het fietsbehendigheidscircuit af te leggen en een fietspuzzeltocht op te lossen. Bij de ontvangst in ’t Binnenhof krijgt iedereen een gratis kopje koffie of thee.

Over Binnenhof

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top