maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dagelijkse ontspanning en nieuwe kracht voor lichaam en geest
Dagelijkse ontspanning en nieuwe kracht voor lichaam en geest

Dagelijkse ontspanning en nieuwe kracht voor lichaam en geest

 • Nederland
 • Al meer dan 24 jaar tonen wereldwijde ervaringen, testen en onderzoeken met de chi-machine van Sun Ancon van dr. Inoue aan dat een dagelijkse toepassing van dit wetenschappelijk aanbevolen originele "chiapparaat", onafhankelijk, comfortabel en effectief onze lichamelijke en mentale gezondheid stimuleert.
 • Sun Ancon originele chi-maschine
 • HTE Hsinten Enterprises International
 • http://www.sunancon-wellness.de/eunl
 • chimaschine@googlemail.com

De lichaamsmassage met de originele chi-machine van Sun Ancon wekt onze positieve levensgeesten en geeft diepe ontspanning: thuis, onafhankelijk en altijd.

Hamburg, 21 aug. 2013. Om te zorgen dat wij ons vitaal, in balans en ontspannen voelen, hebben onze cellen zuurstof nodig, de bron van al het leven. Tegelijkertijd moet onze levenskracht, wat men in de oosterse wereld de “chi” noemt, vrij en harmonieus in ons lichaam kunnen circuleren.

Met als doel om de zuurstofvoorziening van de mens te optimaliseren en de doorstroming van onze levenskracht, de chi, in balans te brengen en te activeren, ontwikkelde de Japanse arts Dr. Shizou Inoue een zuurstof- en massage-instrument.

Hij combineerde daarvoor het inzicht dat vissen met golfvormige zwembewegingen zuurstof door hun lichaam transporteren met een fundamentele vibratie- en massagetechniek uit de traditionele Chinese geneeskunde; na een ontwikkelproces van 38 jaar leidde dit tot de originele chi-machine van Sun Ancon.

Het werkt als volgt: 

De chi-machine brengt ons lichaam in een horizontale trilbeweging in de vorm van een eindeloze acht. Ontspannen op de rug gelegen, met de enkels op de steun van het handige apparaat rustend, wordt het hele lichaam, van voeten tot hoofd, in een dynamische, zijwaartse golfbeweging gebracht.

Deze ritmische trilbeweging zorgt al na 5 minuten voor een aangenaam kriebelend gevoel in het hele lichaam. Dit is een teken dat de chi, de levensenergie, geactiveerd is en weer sterker stroomt. U voelt u goed, wakker en als herboren!

Belangrijk: de door Dr. Inoue ontwikkeld absoluut synchrone precisietrilling zorgt ervoor dat ons lichaam recht en exact langs de lengteas van de wervelkolom trilt. Dat is van doorslaggevend belang, want alleen zo worden de weldadige effecten op ons organisme overgebracht.

Waar de chi-massage voor zorgt en hoe dit ons in ons dagelijks leven ondersteunt:

 • Blokkades in de meridianen (de energiebanen die de chi geleiden) worden opgeheven en de doorstroming van onze levensenergie wordt geactiveerd, hetgeen onmiddellijk als een kriebelend gevoel in het lichaam te voelen is.
 • Iedereen die de chi-machine van Sun Ancon ooit heeft gebruikt, kent het typische kriebelende gevoel in het lichaam en het, bij iedereen verschillende, ontspannen gevoel van zwaarte of lichtheid.
 • De doorbloeding wordt versterkt en de zuurstoftoevoer aan de cellen wordt verbeterd. Er wordt meer zuurstof via het bloed getransporteerd.

Interessant voor sporters: het verhoogde zuurstoftransport via het bloed zorgt voor een aerobe toestand, waardoor het lichaam zich sneller kan herstellen na een zware anaerobe inspanning. T. Marquardt en U. Epliniush, die als fysiotherapeut hebben gewerkt bij de Duitse voetbalclub HSV uit de Bundesliga, gebruikten al originele chi-apparaten.

 • Het zenuwstelsel wordt geharmoniseerd en stress wordt verlaagd door mentale en lichamelijke ontspanning. Dit is de ideale voorbereiding voor yoga, pilates of meditatie en ontspanning na een werkdag.

 • Onze hersenbanen worden rustiger en de hersenhelften worden gesynchroniseerd. Dit ondersteunt met name kinderen en jongeren bij het concentreren en leren.
 • De nek- en rugspieren worden ontspannen, de tussenwervelschijven worden zacht gemasseerd en de wervelkolom wordt losgemaakt. Dit is heerlijk als men lang heeft gezeten.
 • Het lymfesysteem, dat voor het ontgiften van het lichaam (detoxificatie) zorgt, wordt geactiveerd. Het is daarom belangrijk voor en tijdens het gebruik van de chi-machine water te drinken! De chi-machine is hiermee ook een ideale ondersteuning bij vastenkuren of diëten.
 • Overmatig beenvolume door ader- of lymfoedemen wordt verminderd. Zware benen worden weer licht.
 • Het trainingseffect met verhoogd zuurstoftransport ondersteunt de vetverbranding. Dit effect is aangetoond door onderzoek van de “Flinders University” in Adelaide.

Onderzoeken, testen en medische toelatingen: 

De gerenommeerde lymfoloog prof. Neill Piller, van Flinders University in Adelaide, heeft in 2000 bij patiënten met lymf- en aderoedemen een onderzoek van een aantal weken uitgevoerd naar het effect van behandeling met de originele chi-machine. Daarbij zijn meetbare en subjectief te constateren positieve effecten van de lichaamsmassage vastgesteld. U kunt dit nalezen onder: http://www.sunancon-wellness.de/studie

Onderzoek en metingen van de Amerikaanse medisch wetenschapper R. Neil Voss, American Fork, Utah, van november 2010, bij meer dan 1.000 proefpersonen, bevestigt de stressverlichting en de kalmerende effecten van de toepassing van de chi-machine op de hersenen en het zenuwstelsel. U kunt de resultaten hier vinden: http://www.sunancon-wellness.de/neue-studie

Omdat de precisietrillingen van dr. Inoue garanderen dat het lichaam synchroon en recht trilt, is de chi-machine van Sun Ancon in Japan, Canada en Australië als medisch instrument en in de VS als therapeutisch massageapparaat volgens “Class A” toegelaten.

In Duitsland is het originele chi-apparaat, dat sinds 24 jaar volgens de specificaties van dr. Shizou Inoue wordt gefabriceerd en wereldwijd wordt verkocht bij twee testen chi-machines testwinnaar geworden. http://www.sunancon-wellness.de/chi-maschinen-test-qfit-for-funq-magazin

Kortom:

Al meer dan 24 jaar tonen wereldwijde ervaringen, testen en onderzoeken met de chi-machine van Sun Ancon van dr. Inoue aan dat een dagelijkse toepassing van dit wetenschappelijk aanbevolen originele “chiapparaat”, onafhankelijk, comfortabel en effectief onze lichamelijke en mentale gezondheid stimuleert.

Ook orthopeden, artsen, homeopaten, fysiotherapeuten, ontspanningstrainers etc. gebruiken de chi-lichaamsmassage in hun praktijk.

Voor meer informatie: Stephan Siebert, tel.: +49(0)40-5514334 of www.sunancon-wellness.de/eunl

Contact: 

Stephan Siebert

HTE Vertriebspartner

22459 Hamburg

Tel. +49(0)40 551 4334

chimaschine@googlemail.com

www.sunancon-wellness.de

Sinds 1989 wordt de originele chi-machine van Sun Ancon, onder licentie van dr. Shizou Inoue, de uitvinder van de chi-machine, door Gordon Pan en zijn bedrijf Hsinten Enterprise HTE, Taiwan, geproduceerd en wereldwijd verkocht. Zijn motivatie en doel waren en zijneen gezondere levenswijze voor alle mensen mogelijk maken. Hij combineert daarbij moderne westerse technologie met traditionele oosterse geneesmethodes. Binnen een tijdsbestek van tien jaar wist hij zijn innovatieve gezondheidsproducten in Azië, Amerika, Australië en Europa op de markt te brengen en bekend te maken.

Over Stephan Siebert

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top