donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Dagje Defensie voor Serious Request-winnaar
Dagje Defensie voor Serious Request-winnaar

Dagje Defensie voor Serious Request-winnaar

  • Nederland
  • Een Alouette-helikoptervlucht en lunch met minister Jeanine Hennis-Plasschaert waren goed voor een aanzienlijk bedrag voor de goededoelenactie Serious Request van 3FM. Vastgoedman Maarten de Gruyter deed in december het winnende veilingbod. Hij verzilverde dat vandaag.
  • 2
  • Ministerie van Defensie
  • http://www.defensie.nl
  • persvoorlichting@mindef.nl
  • http://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2014/08/18/dagje-defensie-voor-serious-request-winnaar

De Gruyter, ook voorzitter van FC Den Bosch, vloog vanaf Vliegbasis Gilze-Rijen naar het Haagse departement waar Hennis zetelt. Onderweg zagen De Gruyter en zijn 3 gasten vanuit de lucht het Bossche voetbalstadion.

Glazen huis

De veilingopbrengst komt ten goede aan de bestrijding van diaree bij kinderen. Jaarlijks sterven 800.000 kinderen onnodig aan de gevolgen daarvan. 3FM zet zich ieder jaar samen met het Rode Kruis in voor een ramp die weinig aandacht krijgt. In de week voor Kerst sluiten 3 dj’s zich 6 dagen op in het Glazen Huis, ergens in Nederland. Zonder te eten maken ze in deze studio van glas 24 uur per dag radio- en televisieuitzendingen. Ze zijn dan ook online te volgen. Helikoptercommando De Gruyter werd ook weer teruggevlogen naar Gilze-Rijen: de thuisbasis van het Defensie Helikopter Commando.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top