woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dak vernieuwing of reparatie
Dak vernieuwing of reparatie

Dak vernieuwing of reparatie

  • Nederland
  • Dakdekkersbedrijf Kewodak is de betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een plat dak specialist met de juiste expertise Het dakdekkersbedrijf werkt solo of in teamverband bij grote projecten. In het bezit van het Vebidak en Dakmerk certificaat.
  • kewodak_logo
  • Kewodak
  • http://www.kewodak.nl
  • beheer.kewodak@gmail.com

Een dak dient met enige regelmaat geïnspecteerd te worden. Weersinvloeden en ouderdom hebben nu eenmaal invloed op het dak. Er kunnen bijvoorbeeld haarscheurtjes ontstaan die, na verloop van tijd, groter kunnen worden en dak lekkage veroorzaken. Preventie is immers beter en kleine reparaties kunnen grote reparaties voorkomen. Soms is het dak echter niet meer te repareren. Een dak renovatie of dak vernieuwing door roofer company Kewodak is het alternatief. Dakdekkersbedrijf Kewodak werkt door de gehele Randstad. Of u nu op zoek bent naar een dakdekker te Rotterdam of juist Amsterdam, voor kwaliteit is Kewodak uw partner.

Dak renovatie

Als een dak in slechte staat is, behoeft deze soms geen totale vernieuwing. Een dakrenovatie kan mogelijk zijn, afhankelijk van het soort dak en het dakbedekkingssysteem.
Dakrenovatie geschiedt op diverse manieren. Onze specialist zal het dak inspecteren en de mogelijke renovatie opties met u bespreken.

Dak vernieuwing

Als de oude dakbedekking laag niet meer te gebruiken of te renoveren valt, zal het dak vernieuwd moeten worden.  Er zijn vele soorten dakbedekkingsmogelijkheden voor het platte dak.
Graag horen we uw wensen. Vanzelfsprekend zal het dak voorzien worden van goede dak isolatie.

Kosten dakrenovatie of vernieuwing.

U wilt natuurlijk van te voren weten waar u aan toe bent. Geen probleem, bij Kewodak gaan we transparant te werk. Alle werkzaamheden zijn verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds en geeft dat net een beetje meer zekerheid! Bij Kewodak krijgt u garantie op het dak.
Kijk eens op onze website www.Kewodak.nl en informeer naar de mogelijkheden

Over Kewodak

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top