woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Dance event voor ouders met kinderen
Dance event voor ouders met kinderen

Dance event voor ouders met kinderen

  • Nederland
  • Dancing with children is een echt dance-event wat zich speciaal richt op ouders met kinderen. Naast optredens van bekende dj's zoals Jean, Ram, Mem, Santito en Lady Saxalott vinden er tal van activiteiten plaats in een kindvriendelijke omgeving.
  • DSC_0447
  • Touch Events
  • http://www.dancingwithchildren.nl
  • info@touchevents.nl
  • Lezeracties en kortingsbonnen is bespreekbaar.
  • FLYER_TOUCHYOURCHILDREN_2013_Back

Dancing with children is een echt dance-event wat zich speciaal richt op ouders met kinderen. Naast optredens van bekende dj’s zoals Jean, Ram, Mem, Santito en Lady Saxalott vinden er tal van activiteiten plaats in een kindvriendelijke omgeving.

Met de zee als decor in een weersonafhankelijke strandlocatie is er een danswedstrijd, een bootcamp4kids, een fotoshootarea, springkussen en voor de allerkleinsten, een tekenwedstrijd. Daarnaast is er voldoende strandspeelgoed beschikbaar. Speciale aandacht geeft de organisatie aan Bootcam4kids. Deze organisatie is gespecialiseerd in het geven van bootcamp- trainingen, clinics, kinderfeestjes, workshops en personal bootcamp aan kinderen van 4 t/m 18 jaar.

Alle activiteiten zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. Er worden alleen ouders- of begeleiders met kinderen toegelaten en de doelgroep ligt tussen 4 en 16 jaar. Oordopjes worden gratis verstrekt.

De line-up bestaat uit grote namen uit de dansscene waaronder dj Jean, de meest geboekte dj in Nederland en een legende. Het muziekniveau zal aangepast zijn voor de kleine oortjes. Er zal veel aandacht geschonken worden aan de veiligheid van de kinderen. Voor kinderen t/m 4 jaar is de toegang gratis.

www.dancingwithchildren.nl

Over soew

Organisator van dance events en fotograaf

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top