donderdag, juni 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dansen met je kinderen op een echt dance-event
Dansen met je kinderen op een echt dance-event

Dansen met je kinderen op een echt dance-event

loemendaal – Op zaterdag 15 augustus 2009 wordt voor het eerst in Nederland een groot familie dance-event onder de naam ‘In Touch with your Children’ georganiseerd. Hierbij worden voor het eerst kinderen toegelaten waar ze met hun ouders en bekende dj’s kunnen gaan dansen op house en trancemuziek. Normaliter zijn dance-events enkel toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Dit feest is alleen toegankelijk voor ouders met kinderen. Er komt een speciaal afgesloten ‘Arena’, waar het met kinderen goed en veilig vertoeven is. ‘Ooit bestaat nog steeds, maar dan dit keer bij op het strand bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee, want de kinderen zijn de baas’ aldus Andy Soewandi van Touch Events. De dansscène brengt voor ouders veel plezier en onderzoek toont aan dat ouders dat graag willen delen hun kinderen, maar dat is bij dance-events nooit mogelijk.

Dansen met je kinderen op een echt dancefeest 
Op zaterdag 15 augustus 2009 wordt voor het eerst in Nederland een groot familie dance-event onder de naam ‘In Touch with your Children’ georganiseerd. Hierbij worden voor het eerst kinderen toegelaten waar ze met hun ouders en bekende dj’s kunnen gaan dansen op house en trancemuziek. Normaliter zijn dance-events enkel toegankelijk voor bezoekers vanaf 18 jaar. Dit feest is alleen toegankelijk voor ouders met kinderen. Er komt een speciaal afgesloten ‘Arena’, waar het met kinderen goed en veilig vertoeven is. ‘Ooit bestaat nog steeds, maar dan dit keer bij op het strand bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee, want de kinderen zijn de baas’ aldus Andy Soewandi van Touch Events. De dansscène brengt voor ouders veel plezier en onderzoek toont aan dat ouders dat graag willen delen hun kinderen, maar dat is bij dance-events nooit mogelijk.

Ouders zijn vaak bevreesd met de bijverschijnselen wat bij dance-events voorkomt. De organisatie vertrouwd erop dat ouders hun verantwoordelijkheid nemen. ‘Het moet een waar familiefeest worden en mochten ze toch iets constateren, dan zwaaien clowns deze mensen per direct op vriendelijke wijze uit. Volwassenen krijgen polsbandjes, alleen zij mogen alcohol bestellen en drinken. Het geluidsvolume zal enigszins aangepast zijn ten opzicht van normale feesten, maar dansbaar genoeg dus niet te hard voor de kleine oortjes,’ aldus de organisatie. De doelgroep voor kinderen is tussen 0 en 18 jaar, want 18 is normaal gesproken de minimumleeftijd voor dance-events.

Samen dansen 
Kinderen kunnen met hun ouders samen dansen op muziek van Santito, Block & Crown en Ko-C. Er komen kindgerichte activiteitent. Twaalf mini-danseressen zullen spetterende optredens verzorgen. Op de catwalk mogen kinderen hun mooiste kleding showen en er komt een heuse danswedstrijd. De Touchclowns zullen de kinderen en ouders warm ontvangen en kunnen kinderen zich laten schminken of zich vermaken in een heus zwembad. Zijn je kinderen ouder, dan zijn ze natuurlijk ook welkom. Het moet een waar familiefeest worden.

Er is een speciale voorverkoopprijs. Voor de kinderen t/m 4 jaar is de toegang gratis. Bij kans op regen wordt de arena volledig overkapt. “Ik ben zelf een trotse vader van twee superkinderen en altijd gedreven om (mijn) kinderen plezier te laten beleven en dat delen we graag met anderen. Sterker nog, die hebben we nodig om er een waar kinderfeest van te maken”aldus de organisator.

Meer info is terug te vinden op: www.touchevents.nl

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top