maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Datingsites.nl reviewt 200ste datingsite
Datingsites.nl reviewt 200ste datingsite

Datingsites.nl reviewt 200ste datingsite

  • Nederland
  • Datingsites.nl reviewt 200ste datingsite
  • unhappy-date
  • datingsites.nl
  • http://www.datingsites.nl
  • nieuws@datingsites.nl
  • De onafhankelijke datingsite vegelijker ‘datingsites.nl’ is minder dan een jaar actief en nu al hebben de professionele ervaringsdeskundige reviewers de 200ste datingsite gereviewd.

De onafhankelijke datingsite vegelijker ‘datingsites.nl’ is minder dan een jaar actief en nu al hebben de professionele ervaringsdeskundige reviewers de 200ste datingsite gereviewd. ‘het was een bewogen jaar waarin we veel werk verzet hebben. Dat we nu al 200 datingsites in Nederland en België hebben uitgetest, gecontroleerd en beoordeeld is een fantastische prestatie en geeft veel voldoening’ aldus Britt Meijer, hoofdredactrice.

Eerder dit jaar matchten datingsites.nl al hun 5000 bezoeker aan de juiste datingsite. Datingsites.nl is er voor mensen die het moeilijk vinden om tussen de talloze datingsites die we in Nederland en België rijk zijn, te kiezen welke het beste bij hun past. ‘Daarvoor hebben we de datingsite keuzehulp  ontwikkeld. Door een tiental vragen te beantwoorden zoekt het systeem precies uit welke datingsite het beste bij deze persoon past. Mensen weten dat die datingsite ook betrouwbaar en veilig is. We krijgen daar veel positieve reacties op’ aldus Meijer.

Recent heeft de dating community haar keuze in datingsites flink uitgebreid. Zo is de categorie casual dating flink in de diepte uitgebreid en heeft het met de categorie speeddating het aanbod in de breedte uitgebouwd. Op de vraag welke datingsite het meest populair is zegt Britt Meijer het volgende: ‘we zien dat Lexa een van de meest populaire datingsites is. Echter wil dat niet zeggen dat dit voor iedereen de best passende dating site is. Vaak slagen onze bezoekers veel sneller op de dating sites pepper of relatieplanet.

Over datingsites-nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top