zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / @davied wint door solfie met twittergeneraal
@davied wint door solfie met twittergeneraal

@davied wint door solfie met twittergeneraal

  • Nederland
  • Een paar honderd Nederlanders hebben zichzelf vorige week met een militair vereeuwigd voor de Landmachtdag. @davied wint met zijn zogeheten ‘solfie’ met ‘twittergeneraal’ Hans Damen een duoparachutesprong bij het Korps Commandotroepen.
  • Ministerie van Defensie
  • http://www.defensie.nl
  • persvoorlichting@mindef.nl
  • http://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2014/05/01/-at-davied-wint-met-solfie-met-twittergeneraal

Militairen gingen verspreid over het hele land op de foto met burgers. Wie zo’n zogeheten solfie met #200KL twitterde naar @landmacht maakte kans op de parachutesprong. @Davied legde zichzelf vast in een authentieke solfie met brigadegeneraal Hans Damen, zelf ook fanatiek twitteraar en geestelijk vader van de landmachtactie.

Het land in

De Landmachtdag 2014 op 23 april was het hoogtepunt van het 200-jarig jubileum van de Koninklijke Landmacht. Zoveel mogelijk landmachtmilitairen gingen het land in. Op 200 locaties lieten ze het Nederlandse publiek horen, zien en ervaren wat militairen van de landmacht kunnen en doen.

Winnaars

Behalve @Davied zagen 10 andere twitteraars hun solfie beloond. Zij ontvangen binnenkort persoonlijk bericht. De winnaars van het boek ‘200 jaar landmacht’ zijn:

@lyantje

@DJ_Daniel_vB

@andrebosman

@cruserjordy

@esther1987

@funnymrsblogt

@jurre9

@marcvdam

@TalithaaC

@wpartch

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top