vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Davinci verkoopt meerderheidsaandeel in IT-dienstverlener Rely
Davinci verkoopt meerderheidsaandeel in IT-dienstverlener Rely

Davinci verkoopt meerderheidsaandeel in IT-dienstverlener Rely

  • Nederland
  • Davinci verkoopt aandeel in IT-dienstverlener Rely aan Claranet.
  • DV-banner
  • Davinci
  • www.davincigroep.nl
  • marketing@davincigroep.nl
  • Voor nadere persinformatie kunt u contact opnemen Saimi de Vlugt op telefoonnummer 020 550 37 50 of per e-mail op marketing@davincigroep.nl

Davinci en Claranet hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van Davinci’s meerderheidsbelang in IT-dienstverlener Rely. De verkoop van haar belangen in Rely past in de strategie waarbij er een duidelijke focus is op het leveren van haar eigen software diensten aan banken voor het verstrekken en beheren van consumptief krediet en hypotheken.    

Focus op eigen software diensten
Rely is een ambitieuze organisatie met een groot groeipotentieel op het gebied van kantoorautomatisering en managed hosting. Voor de verdere groei van Rely is Davinci niet de meest geschikte aandeelhouder. Roderick Weerman, Directeur Davinci licht de verkoop van het meerderheidsbelang toe: “Wij hebben ons de laatste jaren steeds meer toegespitst op  het gebied van kredietverstrekking, kredietbeheer en bijbehorende businessprocessen en ledenorganisaties. Het belang in Rely past daarmee niet langer in onze strategie die gericht is op het leveren van onze eigen software diensten vanuit de cloud voor het verstrekken en beheren van consumptief krediet en hypotheken en CRM software voor ledenorganisaties.”

Over Davinci
Davinci is een Europese, ervaren softwareleverancier en ICT adviesorganisatie met een duidelijke focus op de totale lifecycle van consumentenkredieten, zowel consumptief als hypothecair. Wij onderscheiden ons door onze hoogwaardige software altijd te leveren in combinatie met de business kennis en scherpe blik van onze consultants. Al 25 jaar helpen wij onze klanten met complexe vraagstukken op het gebied van kredietverstrekking, kredietbeheer en bijbehorende businessprocessen. Ruim 200 hoogopgeleide professionals werken vanuit Amsterdam, Antwerpen (België), Bratislava en Žilina (Slowakije) intensief met elkaar samen om onze klanten te voorzien van het beste resultaat.

Over Davinci

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top