donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DCC Europa Prijs 2015 Duitsland voor Camping De Papillon
DCC Europa Prijs 2015 Duitsland voor Camping De Papillon

DCC Europa Prijs 2015 Duitsland voor Camping De Papillon

  • Nederland
  • Wanneer een toonaangevende organisatie als de Deutsche Camping Club het de moeite waard acht om een Nederlandse camping te nomineren voor een internationale kwaliteitsprijs, dan is dat al een enorme erkenning. Wij zijn als Camping De Papillon daarom extra trots dat deze nominatie nu ook heeft geleid tot het winnen van de DCC Europa Preis 2015.
  • de Papillon
  • https://depapillon.nl
  • info@depapillon.nl

President Andreas Jörn van de Deutsche Camping Club omschreef Camping Papillon in zijn motivatie als ‘een ideale vakantiebestemming voor families met kinderen en voor natuurliefhebbers. Een geslaagde campingvakantie staat of valt met de gedrevenheid en het elan die het campingteam en de beheerder uitstralen. Bij de familie Wassink ervaren de gasten in alles hoe mooi het op een camping kan zijn’, aldus Andreas Jörn over de pas derde Nederlandse prijswinnaar sedert 1996. ‘Lovenswaardig is met name ook de wijze waarop wordt omgegaan met de natuurwaarden.’ In de bijlage treft u de volledige motivatiebrief aan van de DCC.

De toekenning van deze prestigieuze Europese prijs bewijst eens te meer dat Camping De Papillon een uitzonderlijk niveau heeft bereikt en vast weet te houden. De onlangs toegekende ADAC CAMPING AWARD 2015 in de categorie ‘duurzaamheid’ bewees al dat comfortabel, rustgevend en natuurrijk vakantieplezier heel goed te combineren is met respect voor de omgeving en het milieu. Het is heel bijzonder dat de DCC deze visie nog eens onderstreept.

Naast De Papillon in Nederland zijn ook een camping in Denemarken, Oostenrijk en Spanje bekroond.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top