zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / De Amsterdamse grachten op met de Mr. Brown!
De Amsterdamse grachten op met de Mr. Brown!

De Amsterdamse grachten op met de Mr. Brown!

  • Nederland
  • Amsterdam, 14 april 2017 – De lentezon laat zich steeds meer zien en dat merken we ook op de Amsterdamse grachten; de ene na de andere boot vult zich met vrienden, familieleden en collega’s om vervolgens onder de karakteristieke Amsterdamse bruggetjes door te varen. Zo ook de stoere Mr. Brown. Neem plaats in de comfortabele sloep en geniet van het mooie Amsterdam!
  • mr brown
  • NAUPAR boothuren.amsterdam
  • https://www.boothuren.amsterdam/actueel/amsterdamse-grachten-mr-brown
  • webteam@naupar.com

Luxe en comfort
Als we het hebben over de Mr. Brown, dan hebben we het over een moderne en comfortabele sloep. Geschikt voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden. Van een verjaardagsfeest tot een borrel met uw favoriete collega’s: alles kan. Neem plaats in de zitkuip, leun achterover tegen de uiterst zachte kussens en geniet van de sfeervolle verlichting, de moderne muziekinstallatie én het bruisende Amsterdam.

Geruisloos over de Amsterdamse grachten
Optimaal ontspannen? Dat kan aan boord van de Mr. Brown, want deze stijlvolle boot draait op een elektrische motor en vaart daarom geruisloos door de grachten. Op die manier wordt u niet afgeleid en kunt u zich volledig focussen op uw gezelschap en de mooie omgeving. U komt weer helemaal ontspannen terug!

Van het lentezonnetje genieten? Boek een vaartocht aan boord van de Mr. Brown!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top