zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Bakbomma’s van de Tiense Suikerraffinaderij delen hun ultieme bakgeheimen … met jou!
De Bakbomma’s van de Tiense Suikerraffinaderij delen hun ultieme bakgeheimen … met jou!

De Bakbomma’s van de Tiense Suikerraffinaderij delen hun ultieme bakgeheimen … met jou!

  • Belgie
  • De Tiense Suikerraffinaderij lanceert een ludieke campagne om de mensen te helpen hun bakproblemen op te lossen: de Bakbomma’s! Vier zondagen lang zullen twee Bakbomma’s alle nodige vragen omtrent het bakken beantwoorden. Het enige wat je hoeft te doen, is bellen naar 0800/82.099 op zondag 23/03, 30/03, 6/04 of 13/04 van 14u tot en met 18u.
  • Sugar refinery of Tienen
  • http://www.tiensesuikerraffinaderij.com
  • info@raftir.be
  • http://www.tiensesuikerraffinaderij.com/nl-BE/Who%20we%20are/News%20and%20Publications/2014/Baking-grannies

Zelf aan het bakken slaan, vaak een ‘act of love’!

Als je een zelfgemaakte taart of gebak op tafel kunt zetten en dit deelt met vrienden of familie, doe je dit vaak omdat je deze mensen graag hebt, het is een ‘act of love’. Een zelfgebakken taart wordt vaak gezien als een extraatje, zelfs als een geschenk. Om jullie bakmoeite om te toveren tot een succesvol en fier resultaat en bijgevolg andere mensen een plezier te doen, deelt de Tiense Suikerraffinaderij graag de beste “tips & tricks” via de ervaring van onze twee Bakbomma’s! Heb je steeds last van een slappe meringue? Krijg je die chocolademousse niet even lekker als die van jouw grootmoeder? Neem dan contact op met onze Nederlandstalige Bakbomma, Ingrid, op zondag 23/03 en 13/04 van 14u tot 18u via het gratis nummer 0800/82.099. Voor onze Franstalige Bakbomma Mia is de procedure exact hetzelfde, alleen is zij beschikbaar op zondag 30/03 en 6/04.

Onze Bakbomma’s, twee joviale dames met een passie voor bakken

De Bakbomma’s van de Tiense SuikerraffinaderijMia en Ingrid zijn twee joviale dames die ontzettend graag bakken. Of het nu voor de kleinkinderen is, voor de familie of voor vrienden, ze staan altijd paraat met lekkere zoetigheden! En dat is nu exact de filosofie van de Tiense Suikerraffinaderij: “Home Sweet Home”, gezellig bakken met of voor vrienden en familie. Wij zijn ervan overtuigd dat dit warmte en plezier met zich meebrengt! Wil je alvast even met onze Bakbomma’s kennismaken? Dat kan via onderstaande Youtube filmpjes. Ingrid stelt zichzelf voor in het eerste filmpje, Mia in het tweede.

Bovendien live te volgen op Facebook!

Deze ludieke actie gaat gepaard met een live video op de Facebook-pagina van de Tiense Suikerraffinaderij. Gedurende de vier zondagen, kun je de oproepen van andere bakliefhebbers volgen via Facebook. Misschien hebben zij wel dezelfde vraag als de jouwe en kun je de goede raad van onze Bakbomma’s onmiddellijk uitproberen. De meest gestelde vragen zullen nadien ook op de Facebookpagina gepost worden, inclusief de tips & tricks van onze Bakbomma’s natuurlijk!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top