vrijdag, augustus 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / De Behangwinkelier – Betaalbaar behangen met de service van vroeger
De Behangwinkelier – Betaalbaar behangen met de service van vroeger

De Behangwinkelier – Betaalbaar behangen met de service van vroeger

  • Nederland
  • De Behangwinkelier maakt sfeervol wonen betaalbaar. Een kleine verandering aan de muur kan jouw interieur een totaal andere sfeer laten uitstralen!
  • De Behangwinkelier
  • www.debehangwinkelier.nl
  • klantenservice@debehangwinkelier.nl

Een kleine verandering aan de muur kan jouw interieur een totaal andere sfeer laten uitstralen! Hoe erg ben jij toe aan een opfrisser van jouw huis in een handomdraai?

De Behangwinkelier wil van jouw leefomgeving jouw thuis maken, dit op een betaalbare en service gerichte manier. Waar voorheen klanten persoonlijk werden benaderd voor behang adviezen in één van de speciaalzaken om de hoek, is door digitalisering de ‘menselijke touch’ vervaagd. Dit is juist waar de online klant behoefte aan heeft. Er is namelijk niks fijners om zeker te zijn van jouw aankoop.

Gevestigd aan Lange Tiendeweg te Gouda is het idee van de Onlinewinkelier ontstaan. De Online winkelier is de overkoepelende naam voor alle winkelier extensies omtrent Wonen & Interieur. Na ervaring in de verfmarkt heeft Joost van der Goot gekozen om zich te gaan richten op de behangmarkt, zodoende ‘de Behangwinkelier’. “Er is keuze genoeg in behang maar behang heeft ook een hoge drempel tot aankoop. Ons doel is om deze drempel te minimaliseren door de ‘menselijke touch’ rond het online winkelen weer terug in het leven blazen.”, aldus Joost.

Wij vinden dat de uitdaging om van ieder huis een thuis te maken alleen kan worden bereikt door een goed balans. Een balans tussen het klant belang en het efficiënt en gemakkelijk online kunnen winkelen doormiddel van innovatieve tools. De klant moet worden geobserveerd en worden gekend. Het belang van de klant wordt daarom gezien als speerpunt en is doorgetrokken in onze uitingen. “Wij willen worden gezien als de behangspecialist met de service van vroeger”. De service van vroeger wordt gekenmerkt door de persoonlijke benadering, openheid, en betrouwbaarheid. Dit in combinatie met  gemak zijn het de vier pijlers van de Behangwinkelier.

Kortom, bij het online winkelen bij de Behangwinkelier moet ervaring en gemak hand in hand gaan.

Goed bereikbaar via diverse kanalen • Gratis verzending boven €75 • Snelle levering • 14 dagen bedenktijd • Achteraf betalen • Gratis retourneren

 

www.debehangwinkelier.nl

De Behangwinkelier
De Lange Tiendeweg 101
2801 KG Gouda
klantenservice@debehangwinkelier.nl
Tel. +31 (0)850603050

Over debehangwinkelier

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top