woensdag, juli 8, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / De beste Padelspeler van Nederland komt naar Alkmaar
De beste Padelspeler van Nederland komt naar Alkmaar

De beste Padelspeler van Nederland komt naar Alkmaar

  • Nederland
  • Bram Meijer, 22 jaar en Nederlands Kampioen 2017, komt op vrijdag 13 oktober a.s. naar Alkmaar. Bram is helemaal verslaafd aan de snelst groeiende racketsport van de wereld, Padel. Op dit moment heeft Bram maar één doel en één droom en dat is naar professionele padelcoaches en -trainers in het buitenland gaan. Om meer uit zichzelf te halen en aansluiting te vinden bij de Padel wereldtop.
  • Bram Meijer
  • TPC DAALMEER
  • www.tpcdaalmeer.nl
  • pr@tcdaalmeer.nl

Om deze droom te kunnen verwezenlijken gaat Bram in januari 2018 naar Spanje om daar te trainen met de wereldtop. Graag neemt Bram Nederland mee op dit avontuur en geeft daarom een maand lang in Nederland diverse clinics en padellessen, waarbij hij uitgebreid stil staat bij zijn droom en wat daarbij komt kijken. Hij heeft TPC Daalmeer in Alkmaar als één van de belangrijkste Padelverenigingen, uitgekozen om daar zijn tour door Nederland te beginnen. Ook zal Bram zijn buitenland ervaringen delen op zijn persoonlijke Facebookpagina en in het TPC Daalmeer Padelmagazine.

Sinds oktober 2016 liggen er 2 padelbanen bij TPC Daalmeer en wordt de snelstgroeiende sport in Nederland druk beoefent. Volgens voorzitter Eric de Lange kunnen we een jaar na aanvang al spreken van een zeer groot succes en overweegt de vereniging zelfs om het aantal banen uit te breiden.  De vele nieuwe leden en de losse verhuur zorgen voor een ongekende drukte op de padelbanen. Padel is nu al van grote waarde voor het sportaanbod in Alkmaar en omgeving.

Sporters die graag een clinic van Bram Meijer willen volgen kunnen zich aanmelden via padel@tcdaalmeer.nl. Uiteraard staat het iedereen vrij om op vrijdag 13 oktober te komen kijken naar de nummer 1 van Nederland, vanaf 18.00 uur is Bram aanwezig op sportpark de Groene Voet.

 

Voor meer informatie & contact:
Henk Prenger
M: +31 651 378 544
P.R. TPC Daalmeer
E: pr@tcdaalmeer.nl

Tennis en Padel Centrum Daalmeer
W: www.tcdaalmeer.nl
Klaas Bootpad 4-6
1827 CX  ALKMAAR

 

Over tpcdaalmeer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top