maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Gadgets / De Bijenkorf app nu beschikbaar op de Apple Watch
De Bijenkorf app nu beschikbaar op de Apple Watch

De Bijenkorf app nu beschikbaar op de Apple Watch

  • Nederland
  • De Bijenkorf App breidt uit met een extensie voor de Apple Watch. Hiermee is de Bijenkorf de eerste retailer in Nederland die de Apple Watch combineert met iBeacon techniek om klanten betere service te bieden.
  • www.debijenkorf.nl
  • info@debijenkorf.nl

Met de extensie kan een gebruiker van een Apple Watch direct zijn puntensaldo, puntenwaarde en Memberstatus inzien. Ook is het Member ID op te roepen, een QR code die de klant kan tonen bij de kassa. Dankzij de iBeacon-technologie kan de gebruiker een automatisch bericht krijgen van het puntensaldo bij binnenkomst in de winkel en ervoor kiezen automatisch herkend te worden aan de kassa.

De Apple Watch feature is ontwikkeld in samenwerking met Emakina. De Bijenkorf App is al ruim 750.000 keer gedownload en biedt naast service informatie aan members ook inspiratie en toegang tot deBijenkorf.nl voor alle gebruikers.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top