vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Bijenkorf: ‘Identity’ modeshow herfst/winter 2015
De Bijenkorf: ‘Identity’ modeshow herfst/winter 2015

De Bijenkorf: ‘Identity’ modeshow herfst/winter 2015

  • Nederland
  • deBijenkorf.nl breidt uit met nieuwe modemerken De Bijenkorf showde op zondag 30 augustus de nieuwe herfst/winter collecties met de 'Identity' modeshow, gepresenteerd door Kay Nambiar. 'Identity' is het thema van de nieuwe herfst/winter modecampagne van de Bijenkorf. De campagne werd gemaakt door award winnend fotograaf Nadav Kander. In de show werd het thema 'Identity' versterkt door bijzondere modellen waaronder Valentijn de Hingh.
  • Identity-770
  • Bijenkorf
  • http://www.debijenkorf.nl
  • PR@debijenkorf.nl
  • http://www.debijenkorf.nl/modeshow-herfst-winter-2015

Dit herfst/winter seizoen breidt de Bijenkorf fors uit met diverse nieuwe modemerken zoals Proenza Schouler, Iro, Iris van Herpen, II by Claes Iversen en Self-Portrait.

Op deBijenkorf.nl zijn een aantal gerenommeerde modelabels toegevoegd aan het assortiment. Binnen de damesmode breidt de webshop van de Bijenkorf uit met onder andere de designermerken Burberry, Weekend MaxMara en Christian Wijnants. Ook de labels Sandro, Vanilia, Maje, Samsøe & Samsøe, Studio 8 en Adrianna Papell worden toegevoegd aan het damesmode aanbod. Voor de accessoires zijn onder andere de schoenen van Kurt Geiger, accessoires van Love Moschino, Aurélie Bidermann en Kate Spade en de sjaals van Liberty nieuw in de najaarscollectie.

De heren hebben vanaf dit seizoen de mogelijkheid om onder andere de merken Sandro, Burberry, Chasin, Just Cavalli en de formele lijn van Selected Homme aan te schaffen via deBijenkorf.nl.

Bekijk de nieuwe mode ook in het Inspiration magazine dat vanaf nu verkrijgbaar is met hierin de campagne shoot van Nadav Kander. Naast de fysieke distributie is het magazine digitaal te bekijken op http://www.debijenkorf.nl/magazines, in de Bijenkorf app en te downloaden in de kiosk. Bekijk de commercial via deze link https://www.youtube.com/watch?v=id0fLSBXqq8&feature=youtu.be.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top