zondag, november 1, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Bijenkorf introduceert Sterren sandwich
De Bijenkorf introduceert Sterren sandwich

De Bijenkorf introduceert Sterren sandwich

  • Nederland
  • De Bijenkorf introduceert ‘Sterren sandwich’ De restaurants van de Bijenkorf introduceren 14 februari een ‘Sterren sandwich’ in de restaurantformules. In de Kitchen in Amsterdam en Eindhoven en de restaurants in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amstelveen en Maastricht is het speciale broodje verkrijgbaar.
  • sterrensandwich-246
  • Bijenkorf
  • http://www.debijenkorf.nl
  • PR@debijenkorf.nl
  • http://www.debijenkorf.nl/de-bijenkorf-introduceert-sterren-sandwich
  • petergast-780

De ‘Sterren sandwich’ is een broodje waaraan sterrenkoks hun signatuur verlenen en een speciale receptuur voor ontwikkelen. De sandwich zal ieder kwartaal wisselen en de invloed van het seizoen is hierin te proeven.

Peter Gast van Michelin sterrenrestaurant “’t Schulten Hues” in Zutphen ontwikkelde de eerste sandwich. Het volgende broodje wordt gemaakt door Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam.

De eerste de Bijenkorf ‘Sterren sandwich’ is een stevig volkorenbroodje met dungesneden huisgerookte kip, pittige thom kha kai mayonaise, knapperige bosui en scheutjes soja. Het broodje heeft de naam ‘One Night in Bangkok’. Peter Gast liet zich inspireren door gezondheid, knapperige groene groenten en de combinatie van typisch Hollandse ingrediënten zoals een viooltje met een toefje Thaise mayonaise.

Peter Gast en Jacqueline van Liere runnen al 12 jaar hun “’t Schulten Hues” in Zutphen. Het stel is al 10 jaar in het bezit van een Michelinster. De keuken van Peter Gast typeert zich door zijn liefde voor het Hollandse product en alles wat de regio te bieden heeft. Logisch dat hier veel gewerkt wordt met lokale groenten, kruiden en bloemen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top