maandag, april 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Bijenkorf SS15 modecampagne: Icons of Fashion
De Bijenkorf SS15 modecampagne: Icons of Fashion

De Bijenkorf SS15 modecampagne: Icons of Fashion

  • Nederland
  • Daphne Groeneveld en Maartje Verhoef door regisseur Pieter Henket ‘Icons of Fashion’, de voorjaarscampagne van de Bijenkorf, is gemaakt met en door Nederlandse iconen. Fotograaf Pieter Henket regisseerde de commercial en schoot de campagnefoto’s waarin vier Nederlandse topmodellen centraal staan: Daphne Groeneveld, Maartje Verhoef, Daan van der Deen en Demy Matzen. De film is vanaf woensdag 25 februari te zien op TV en YouTube.
  • iconsoffashion-380
  • Bijenkorf
  • http://www.debijenkorf.nl
  • PR@debijenkorf.nl
  • http://www.debijenkorf.nl/de-bijenkorf-ss15-modecampagne-icons-of-fashion
  • iconsoffashion-daphnemethond-200

Win je outfit terug

In de commercial krijgt het dagelijkse leven een extra iconische uitstraling. De hond uitlaten, naar de sportschool gaan of zelfs schoonmaken. Sprankel en straal in de nieuwe voorjaarsmode die nu bij de Bijenkorf verkrijgbaar is. Iedereen die in een filiaal van de Bijenkorf of op deBijenkorf.nl een item uit de nieuwe modecollectie koopt, maakt kans om de waarde van zijn aankoop terug te winnen. De actie loopt van 25 februari t/m 2 april 2015.

Over de regisseur

Pieter Henket is een Nederlandse fotograaf die in 2008 internationale bekendheid verwierf toen zijn foto van Lady Gaga de cover werd van haar debuutalbum. De modecampagne voor het premium warenhuis de Bijenkorf is zijn eerste televisiecommercial.

Over de modellen

Daphne Groeneveld en Maartje Verhoef zijn op dit moment wereldwijd twee van de meest gevraagde modellen. Maartje liep vorig seizoen zelfs de meeste catwalkshows tijdens de internationale modeweken. Voor Daphne is het extra bijzonder dat ze centraal staat in de modecampagne voor de Bijenkorf, want in het Amsterdamse filiaal werd zij vijf jaar geleden als model ontdekt. Daan van der Deen brak zijn zwemcarrière af voor een modellenbestaan. Hij sierde onlangs naast Kate Moss en Lara Stone de cover van W Magazine. Met topmodel Demy Matzen is het Nederlandse modellenkwartet compleet.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top