dinsdag, maart 31, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / ‘De Braderie’ Ginneken 2015
‘De Braderie’ Ginneken 2015

‘De Braderie’ Ginneken 2015

  • Nederland
  • Van woensdag 26 tot en met zondag 30 augustus 2015 organiseert -Stichting Bruisend Ginneken- alweer voor de 47ste keer ‘De Braderie’ in het Ginneken. Deze editie zal, vanwege succes, nog meer in het teken staan van CULTUUR, met kunst, natuur, theater en muziek. Natuurlijk zullen de marktkramen, kermis en de gezelligheid ook dit jaar niet ontbreken.
  • Stichting Bruisend Ginneken
  • http://www.bruisendginneken.nl
  • info@bruisendginneken.nl

Door de jaren heen is het aandeel van cultuur tijdens ‘De Braderie’ enorm gegroeid. Theater, muziek, kunst, maar ook het onderdeel -natuur heeft inmiddels haar plekje gevonden tijdens ‘De Braderie’. Tezamen met de marktkramen en de Ginnekense kermis is ‘De Braderie’ uitgegroeid tot wat het nu is. Cultuur met een grote C.

Cultureel aanbod

Het culturele aanbod neemt een steeds groter aandeel in ‘De Braderie’. Vele theateroptredens/acts, muzikale performances, kleinkunst tot kunst, beeldende kunstenaars, natuur in het Markdal en vanaf de Mark, het Valkrustpark met activiteiten voor kinderen en hun ouders.

Met name op zondag is ‘De Braderie’ één grote culturele manifestatie. Men kan aan verschillende culturele activiteiten meedoen of alleen kijken.

Muziek

De muzikale optredens zijn zo geprogrammeerd dat er voor ieders oor wel een genre bij zit. Dit jaar met internationale artiesten zoals: Ras Iba, een authentieke reggae band afkomstig van de Maagdeneilanden en op tournee langs de grote podia van Nederland. Muzikanten die met de grote der aarden spelen en doorberekenden DJ’s.

Voor iedereen

Stichting Bruisend Ginneken heeft in haar programmering rekening gehouden met kinderen en volwassenen voor wat betreft; diversiteit aan muziek, theater, kunst en natuur.

*voor het gehele programma, zie www.bruisendginneken.nl.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top