donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Braderie in het Ginneken boordevol noviteiten
De Braderie in het Ginneken boordevol noviteiten

De Braderie in het Ginneken boordevol noviteiten

  • Nederland
  • Dit jaar is er veel ruimte voor nieuwe ingrediënten, waarbij het ‘gastvrije’ Ginneken u van harte uitnodigt om mee te genieten. Deze nieuwe onderdelen komen bovenop het al enorm veelzijdige aanbod wat u sinds jaar en dag van De Braderie in het Ginneken gewend bent. Nu volgend een impressie!
  • Bruisend Ginneken
  • http://www.bruisendginneken.nl
  • info@bruisendginneken.nl
  • Noot voor de redactie; Mocht u naar aanleiding van dit nieuwsbericht vragen hebben of meer (beeld)informatie willen hebben, dan kunt u contact opnemen met Stichting Bruisend Ginneken, Paul Nipius van Bureau PEEN!. Telefoon: 076 – 571 67 51 of per e-mail: info@bruisendginneken.nl

Bootje Varen in het Ginneken

Breda is prachtig vanaf het water. Tijdens De Braderie in het Ginneken biedt Bootje Varen Breda een speciale een uur durende rondvaart op woensdag 20 augustus, donderdag 21 augustus, vrijdag 22 augustus en zondag 24 augustus van 12:00 uur tot 18:00 uur. We varen door het mooie Ginneken naar het prachtige natuurgebied het Markdal. Een prachtige tocht die u enkel tijdens de Braderie kunt meemaken! De kaartjes voor de rondvaart zijn te koop op de braderie of u kunt een reservering maken via www.bredarondvaart.nl.

Ben jij Ginneken Proof?

Met deze vraag lanceren we vanaf dit jaar een nieuw merchandising-, crowdfunding- en communityconcept ineen. Een groeiende productenlijn waarmee je aan iedereen, en vooral aan jezelf, kunt laten zien dat jij middenin de Ginnekense samenleving staat. Het ultieme doel is om de vijftigste verjaardag van De Braderie in het Ginneken in 2018 eens extra goed te vieren.

Dit jaar trappen we af met een superhippe sleutelhanger. Een geschenk en bewijs tegelijkertijd dat ook jij lid bent van de club. Vanaf vandaag is de keycord te bewonderen op Facebook, en binnenkort te verkrijgen bij de kroegen van het Ginneken en natuurlijk ook online te bestellen. Je kunt nu dus al laten weten dat je Ginneken Proof wilt zijn. Je ‘like’ wordt erg gewaardeerd!

Kinderen, komt dat zien!

Speciaal voor de kinderen dit jaar extra veel verrassende activiteiten op het plein van de Sint Laurentius kerk van woensdag 20 tot en met 24 augustus, en in het Valkrustpark op zaterdag 23 en zondag 24 augustus! Wil je lachen, wil je luisteren, gewoon kijken of wil je juist ergens aan meedoen? Binnenkort valt de Braderie Special 2014 in de brievenbus met daarin uitgebreide informatie over wat er te doen is. Alvast een tipje van de sluiter; je kunt lekker mee dromen met de Droom van Annebel of kom mee naar het Kinderparadijs van Club Pellikaan!

Van alle Markten thuis

Dit jaar zijn er een aantal nieuwe markten aan het slenterpalet toegevoegd. Op de delicatessenmert vindt u lekker gezonde, bijzondere en verrassend lekkere hapjes! Tijdens deze markt op zaterdag 23 augustus van 12.00 tot 18.00 uur in het Valkrustpark kunt u de aangeboden delicatessen proeven en kopen. Geniet van de bijzondere smaken en de exclusieve gerechtjes.

Daarnaast is ook de Daaldermert een nieuwe toevoeging aan het evenement. Op de Daaldermert is een gulden nog echt een daalder waard! Voor de leukste hebbedingetjes en de meest voordelige prijs, is een bezoekje aan de Daaldermert zeker de moeite waard!

Tot slot zal de eerste Bijzondere Brocanterie in het Ginneken plaats vinden op zondag 24 augustus! Op deze dag zal de brocante markt in het rustieke Valkrustpark plaats vinden. Hier kunt u terecht voor warme landelijke, charmant oud ogende woonaccessoires, tuin decoraties en cadeau artikelen in de sfeer van de Franse campagne.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top