woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / De Braderie in het Ginneken ‘boordevol’
De Braderie in het Ginneken ‘boordevol’

De Braderie in het Ginneken ‘boordevol’

  • Nederland
  • Van woensdag 20 tot en met zondag 24 augustus 2014 zal het mooie Ginneken weer volledig in het teken staan van de zomer en gezelligheid tijdens De Braderie in het Ginneken! Het belooft een geweldige 46ste editie met een boordevol programma.
  • Stichting Bruisend Ginneken
  • http://www.bruisendginneken.nl
  • info@bruisendginneken.nl

Alle succesvolle ingrediënten van de afgelopen jaren komen terug zoals het Nico Takx’ straattheater, Zwoele Zomerpodia, En Plein Public en Plein Air aan de Mark. De Kunstroute Ginneken staat weer garant voor ontmoetingen, zien en beleven. Het sociale aspect zal niet ontbreken met de Diaconale markt op zondag op het kerkplein van de Laurentiuskerk aan de Ginnekenweg.

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor veel nieuwe elementen. Voor de kinderen zijn er dit jaar extra veel verrassende activiteiten dus Kinderen, komt dat zien! En … u kunt dit jaar het Bruisende Ginneken vanaf het water bewonderen. Bootje varen Breda biedt een speciale 1 uur durende rondvaart. Voor lekker gezond, bijzonder en verrassend lekker gaat u naar de Delicatessemert en houdt u van charmant oud ogende woonaccessoires bezoek dan de Bijzondere Brocanterie Ginneken.

Officiële opening

Voordat iedereen zich kan onderdompelen in dit boordevolle aanbod van kunst, cultuur, muziek en een dosis gezelligheid gaan we met zijn allen verzamelen voor De aftrap! De kersverse voorzitter van het Breda Jazz Festival, Bart Wouters, zal het evenement officieel openen onder begeleiding van de geweldige Showcorps Concento. Dus kom op woensdag 20 augustus om 19.30 uur naar het podium op de Ginnekenmarkt!

http://www.stappen-shoppen.nl/assets/layout/breda.png

Het complete programma op je mobiel? Download gratis de Of bezoek onze website: www.bruisendginneken.nl.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top