donderdag, juli 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / De Braderie in het Ginneken is weer om gevlogen!
De Braderie in het Ginneken is weer om gevlogen!

De Braderie in het Ginneken is weer om gevlogen!

  • Nederland
  • Van woensdag 20 tot en met zondag 24 augustus 2014 hebben we met zijn allen weer kunnen genieten van kunst, cultuur, muziek en de kermis. Linksom of rechtsom overal werd u bedolven onder het Gastvrije Ginneken.
  • Stichting Bruisend Ginneken
  • http://www.bruisendginneken.nl
  • info@bruisendginneken.nl

Het startte allemaal woensdag met een spetterende Aftrap met de kersverse voorzitter van Breda Live, De heer Bart Wouters. Onder begeleiding van de geweldige Showcorps Concento.

Dat het evenement boordevol zat en er veel nieuwe elementen waren is een ieder zeker niet ontgaan. Op zaterdag werden vele bezoekers aangenaam verrast door het lekkers op de Delicatesse markt in het Valkrustpark. In dit zelfde park was op zondag ondanks de regen toch nog de sfeer van de Franse campagne door de Bijzondere Brocanterie Ginneken. De Daaldermert was helemaal uitverkocht. En u zag regelmatig door het Markdal een sloep voorbij komen van Bootje Varen Breda.

Natuurlijk waren er de vertrouwde, herkenbare momenten met alle succesvolle ingrediënten van de afgelopen jaren zoals het Nico Takx Straattheater, de Zwoele Zomerpodia, En Plein Public, Plein-Air aan de Mark en de Kunstroute.

Wat hebben we genoten en het aftellen kan beginnen 365, 364, 363, 362 …. want voor u het weet kunt u zich opmaken voor de 47e editie!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top