dinsdag, november 24, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Braderie in het Ginneken = zomers genieten van kramen, kunst en cultuur!
De Braderie in het Ginneken = zomers genieten van kramen, kunst en cultuur!

De Braderie in het Ginneken = zomers genieten van kramen, kunst en cultuur!

  • Nederland
  • De maand augustus is begonnen en dat kan in het Ginneken maar één ding betekenen: De Braderie Ginneken staat voor de deur! Van 26 t/m 30 augustus vindt de 47e editie van dit heerlijke zomerse festival plaats en ook dit jaar keren alle succesvolle ingrediënten terug zoals Van Alle Markten Thuis, Nico Takx Straattheater, Podium Ginnekenweg en Ginnekenmarkt, Ginnekense Kermis en nog veel meer.
  • Stichting Bruisend Ginneken
  • http://www.bruisendginneken.nl
  • info@bruisendginneken.nl

Het culturele aanbod is nog uitgebreider en nog beter geworden dan afgelopen jaren.

Het Markdal en Valkrustpark is zaterdag en zondag één grote culturele manifestatie! Acts, dichters, kunstenaars, theater. Speciale activiteiten voor kinderen waarbij de ouders natuurlijk niet vergeten worden. Genoeg te doen en te beleven voor kinderen en volwassenen.

Dit jaar kent De Braderie maar liefst twee jubilerende deelnemers. Plein Air aan de mark doet voor de 10de keer mee en Kunstroute Ginneken alweer voor het 5de jaar. Echt het bezoeken waard tijdens deze lustrum edities!

Tot slot zal de tweede Bijzondere Brocanterie in het Ginneken plaats vinden op zondag 30 augustus. Op deze dag zal de brocante markt in het rustieke Valkrustpark plaats vinden. Hier kunt u terecht voor warme landelijke, charmant oud ogende woonaccessoires, tuindecoraties en cadeau-artikelen in de sfeer van de Franse campagne.

Inschrijven is nog steeds mogelijk, velen gingen u reeds voor! Kijk voor meer informatie over het evenement en om in te schrijven op https://www.bruisendginneken.nl of https://www.facebook.com/bruisendginneken.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top