woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / ‘De camino met me, myself and I’; het 22ste boek van Phil Kleingeld
‘De camino met me, myself and I’; het 22ste boek van Phil Kleingeld

‘De camino met me, myself and I’; het 22ste boek van Phil Kleingeld

  • Nederland
  • In september 2012 en mei/juni 2013 liep de 66 jarige Ridderkerkse schrijver en columnist, Phil Kleingeld, langs de wereldberoemde Camino de Santiago. Dit is een 800 km lange pelgrimstocht van St. Jean Pied de Port, aan de voet van de Franse kant van de Pyreneeën, tot aan Santiago de Compostela in het Spaanse Galicië.
  • 24-7-2013 16-08-32
  • Rent a pen
  • http://rentapen.nl
  • info@rentapen.nl
  • Noot voor de redactie Phil Kleingeld is bereikbaar via: Telefoon: 06-81189397 E-mail: p.kleingeld50@upcmail.nl Meer informatie over hem is te vinden op: http://rentapen.nl http://mijncamino.wordpress.com

De pelgrimstocht naar het graf van de apostel Jacobus wordt al gedurende negen eeuwen door honderdduizenden pelgrims per jaar gelopen. De camino wint jaarlijks aan populariteit. Niet in de laatste plaats door de film ‘The Way’ met Martin Sheen als hoofdrol speler en Jorick van Wageningen in een sterke bijrol, als ook door de televisieserie van de RKK over de camino. Kleingeld behoort tot de 6% leeftijdsgenoten die de voettocht met succes weten te volbrengen.

In zijn boek, ‘De camino met me, myself and I’ neemt Kleingeld de lezers mee op een soms barre tocht langs onbegaanbare paden, door sneeuwstormen, plensbuien en zinderen hitte, vertelt hij over zijn soms bizarre en interessante ontmoetingen met mede pelgrims uit wel 32 verschillende landen.

Kleingeld, die onderweg van medepelgrims diverse bijnamen kreeg, waaronder ‘De voetfluisteraar’ en ‘Camino Joost’, liep de tocht alleen, ook al doet de titel van zijn boek anders vermoeden. In het boek legt hij, in de vorm van anekdotes en af en toe een serieuze beschouwing, uit wat de camino met hem en andere pelgrims deed. Het boek bevat geen romantische o f religieuze beschouwingen  van de camino, maar laat eerder de soms harde en nuchtere kant van de camino zien. Zijn verteltrant is overigens humoristisch en onderhoudend.

Voor toekomstige pelgrims en lange afstandswandelaars heeft hij in zijn 136 pagina tellende boek, voorzien van veel kleurenfoto’s, bijna 20 pagina’s aan tips en adviezen opgenomen.

Het boek ‘De camino met me, myself and I’ is op dit moment nog uitsluitend via de auteur te koop via het bestelformulier op zijn website http://rentapen.nl/bestellen waar ook enkele hoofdstukken ter inzage beschikbaar zijn.

Over RentaPen

Mijn naam is Phil Kleingeld, auteur van zakelijke en praktische communicatieboeken, blogger, communicatietrainer, spreker, dagvoorzitter en coach. Inmiddels heb ik 22 gepubliceerde boeken op mijn naam staan en hard bezig aan nummer 23 waarmee ik, naar ik heb begrepen, een van de meest productieve Nederlandse schrijvers van toegepaste proza ben. Ik schrijf ook veel artikelen en blogs voor o.a. De Zaak en ManagersOnline ; in het algemeen over ondernemen en in het bijzonder over (sociale) netwerken, netdenken, veranderingsprocessen. Ik breng 36 jaar nationale en internationale (verkoop)management mee waarvan 8 jaar in de HRM-sector, 21 jaar in communicatie en managementtraining, 8 jaar businesscoach voor hoofdzakelijk (door)startende ondernemers.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top