dinsdag, november 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Chileense Private Investment Fund (“FIP”)
De Chileense Private Investment Fund (“FIP”)

De Chileense Private Investment Fund (“FIP”)

 • Nederland
 • Amicorp stelt klanten wereldwijd te beleggen op een efficiënte manier. Amicorp maakt gebruik van een fondsbeheerder in Chili, wiens doel het is om absoluut superieur rendement en een op maat gemaakte beleggingsstrategie direct gekoppeld aan de risicoaversie en de investering ervaring van haar klanten. Amicorp is verantwoordelijk voor de structuur van de Private Investment Fund, terwijl de investering wordt bepaald door de fondsbeheerder externe.
 • Amicorp Netherlands B.V.
 • http://www.amicorp.com
 • netherlands@amicorp.com
 • http://www.amicorp.com/AmiNews/chilejune2013/English.html

(Amicorp geeft geen beleggingsadvies). De private plaatsing memorandum van het fonds, volgens zijn speciaal overeengekomen beleggingsstrategie, kan het fonds beleggen in een verscheidenheid van activa en financiële instrumenten, waaronder aandelen, obligaties en derivaten met inbegrip van kredietderivaten, opties en futures, swaps, termijncontracten, valuta’s en valuta termijncontracten, repo’s, alsook beursgenoteerde en over-the-counter opties en aandelen in andere beleggingsinstellingen en niet-beursgenoteerde bedrijven.

Implementatie en beheer

De stappen voor de uitvoering van de Chileense Private Investment Fund (“FIP”) zijn als volgt:

 1. Zodra de FIP wordt gevormd door de uitvoering van de Private Placement Memorandum (“PPM”) de FIP heeft een aanvraag voor een BTW-nummer in Chili, die zal worden geregeld door Amicorp.
 2. Zodra de FIP heeft de belasting-ID de FIP in staat zal zijn om een ​​beleggingsrekening / bankrekening te openen.
 3. Het zal nodig zijn om een ​​Chileense BTW-nummer voor elke belegger (houder quota) te verkrijgen. Om een ​​BTW-nummer voor de houder quotum verkrijgen van een volmacht (“POA”) moet samen met een kopie van het paspoort van de quotum houder die vervolgens wordt gelegaliseerd op de Chileense consulaat worden uitgegeven.
 4. Zodra middelen worden belegd in de FIP, wordt elke belegger ontvangt quota in USD (of een andere valuta) volgens het belegde bedrag (de waarde van elk quotum zal worden bepaald in de PPM van de FIP).
 5. De fondsbeheerder is wettelijk verplicht om elk gemaakt met de Servicio de Impuesto Interno (“SII”, de Chileense belastingdienst) in Chili en met de Chileense Centrale Bank via Cap.14 (investering registreren http://www.bcentral.cl / normativa / cambio-internacional / compendio-normas / pdf / CapXIV.pdf ).
 6. De beheerder Fonds informeert vervolgens SII en de Centrale Bank in Chili (via Cap. 12 ( http://www.bcentral.cl/normativa/cambio-internacional/compendio-normas/pdf/CapXII.pdf ) dat de FIP zal investeren in USD buiten Chili.

De informatie over de beleggingsdoelstellingen, risico’s, kosten, onkosten, enz. wordt verstrekt in de PPM, dat moet worden gelezen en zorgvuldig overwogen alvorens te investeren. Investeringen beheerd door de FIP zijn niet verzekerd of gewaarborgd door een bank, de Federal Deposit Insurance Corporation (“FDIC”) of een andere overheidsinstelling en de quota zijn niet en zullen onder geen Securities Act of enige effectenwetgeving van Amerikaanse staten worden geregistreerd.

De FIP kan een POA uitgeven om de fondsen te investeren als de vermogensbeheerder acht dit passend. De POA zal worden beperkt in de mate dat de advocaat-in-feite niet zal worden toegestaan om transfers te maken aan anderen dan de houder quotum personen. Sinds de vermogensbeheerder zal worden gecontroleerd, worden geen middelen worden overgedragen aan een derde zonder uitdrukkelijke toestemming van de FIP.

Voor stof redenen is het aanbevolen dat ongeveer 10% van de geïnvesteerde middelen blijven in Chili. Deze middelen zullen worden geïnvesteerd in een dollar obligatie met een looptijd van 120 dagen die op de vervaldatum kan worden verlengd en kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor de betaling van de jaarlijkse kosten voor het handhaven van de structuur

Fiscale behandeling

De FIP is opgezet om te investeren in alle soorten effecten, maatschappelijke aandelen, krediet-titels (dwz leningen) en (ii) het beheer van een Chileens bedrijf (dwz Sociedad Anonima) namens zijn investeerders, die bijdraagt aan de netto-inventariswaarde (“NIW”) van het fonds. De investeerders kunnen particulieren en rechtspersonen, Chileense of buitenlandse. onder Chileense wetgeving, het fonds is een prive-entiteit zonder rechtspersoonlijkheid, die geen voorafgaande toestemming van de plaatselijke autoriteiten met het oog op het uitvoeren van de werkzaamheden vereist. Het fonds wordt geregeld alleen door een interne regeling die door de investeerders. Ondanks het ontbreken van rechtspersoonlijkheid, is de FIP verplicht te worden opgenomen in de Chileense Tax-database en, volgens bepaalde beslissingen, wordt beschouwd als belastingplichtig.

Amicorp’s Diensten

Onze diensten omvatten de volledige uitvoering en administratie van de FIP. De set-up van een FIP bestaat uit de voorbereiding van de PPM en het abonnement overeenkomst, de NIW en de voltooiing van de financiële en andere relevante verslag te voldoen aan de geldende wetten in Chili.

De FIP is gestructureerd op basis van de collectieve doelstelling van een potentiële groep investeerders geïnteresseerd zijn in een bepaalde economische sector of speciale beleggingen. De doelstelling van de FIP kan variëren van een gediversifieerde financiële portefeuille aan specifieke private equity projecten. Zodra de doelstellingen duidelijk zijn omschreven, zullen wij de coördinatie van de investeringen te starten, namelijk in sommige omstandigheden de benoeming van derden adviseurs gespecialiseerd in bepaalde beleggingen gebieden kunnen eisen.

We stellen een nauwe relatie met elke belegger een hoog niveau van klanttevredenheid en corporate governance te bereiken. Hiervoor hebben we de investeringen controlerapporten ontwikkeld voor het benchmarken van de prestaties met de oorspronkelijke doelen, om ervoor te zorgen dat er speciale maatregelen zullen worden genomen om de beleggingsstrategie te verbeteren indien nodig geacht.

FIP functies

 • Beheerd door een Amicorp preferred provider.
 • Het aantal houders van quota kunnen variëren 1-49.
 • De preferred provider is niet toegestaan ​​om het fonds in het openbaar aan te bieden.
 • De FIP wordt niet geregeld door de lokale autoriteiten in Chili.
 • De investeerders moeten worden geregistreerd bij de SII (Chileense belastingdienst).
 • Offshore en onshore investeringen zijn toegestaan.
 • De quotahouders kunnen bewoners in Chili of niet-ingezetenen.
 • De FIP kan een enige investering, zoals de deelname aan een SPV.
 • De FIP moet financials voorbereiden en ten minste eenmaal per jaar worden gecontroleerd.
 • De NIW zal worden verstrekt aan de beleggers periodiek zoals is aangegeven in de PPM.
 • De FIP kan een rekening in Chili en offshore openen in USD of in een andere valuta om de bijdragen te ontvangen van de houders van quota.
 • Als alternatief, de middelen die door de beleggers kunnen worden overgedragen naar rekening Delta’s in Chili, die op zijn beurt zou overdragen zei middelen aan de FIP.

Buitenlandse Clienttoepassingen

 • Chili is een politiek stabiel land en is zeer aantrekkelijk land voor buitenlandse investeerders als Chili niet kwalificeert als een lage belasting jurisdictie.
 • Chili heeft een moderne infrastructuur.
 • Chili heeft een goed ontwikkelde beleggingsmarkt.
 • Chili is lid van verschillende internationale organisaties, zoals de OESO en de FATF, en
 • Chili heeft een netwerk van dubbele belasting en bilaterale bescherming van investeringen verdragen.
 • Buitenlandse klanten zullen worden vrijgesteld van het betalen van belasting in Chili.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top