zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De eerste connected lamp die functionele, omgevings- en sfeerverlichting combineert voor elke ruimte in de woning
De eerste connected lamp die functionele, omgevings- en sfeerverlichting combineert voor elke ruimte in de woning

De eerste connected lamp die functionele, omgevings- en sfeerverlichting combineert voor elke ruimte in de woning

  • Nederland
  • Koninklijke Philips introduceert de Hue Beyond, een baanbrekende lamp met twee afzonderlijke lichtbronnen die tegelijkertijd ook samenwerken. Dit betekent dat het mogelijk is instelbaar wit licht van hoge kwaliteit te hebben dat nodig is voor alledaagse functionele taken in huis, terwijl tegelijk ook de sfeer van de kamer aangepast kan worden met kleurrijk licht om de ruimte te benadrukken. Als allernieuwste aanvulling op het uitgebreide Hue-systeem van Philips profiteert de Hue Beyond van alle populaire connectivity-funties zoals de lichtrecepten en de interactie met meer dan 190 apps van derden, maar dan met tweemaal zoveel licht, wat de beleving van Hue verdubbelt.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2014/20140902-Philips-introduceert-de-Philips-Hue-Beyond.wpd#.VAWuE_l_vHk

Philips Hue Beyond heeft twee lichtbronnen, een uplight en een downlight, die beide afzonderlijk geregeld kunnen worden via de Hue-app op een smartphone of tablet. Met Philips Hue Beyond hebt u de flexibiliteit om licht te scheppen dat voor u werkt. Stel u eens voor dat u in uw slaapkamer een ontspannen avondsfeer met gekleurd licht hebt, terwijl u tevens beschikt over perfect wit leeslicht dat is afgestemd op uw ideale kleurtemperatuur. De elegante tafellamp is ideaal voor een thuiskantoor, de pendellamp vindt een goede toepassing boven een eettafel en de plafondlamp is perfect voor een woonkamer – een ruimte die gedurende de dag op veel verschillende manieren gebruikt wordt.

“De meeste ruimten in een woning zijn tegenwoordig multifunctioneel en dus moeten ze flexibel kunnen worden aangepast aan wat nodig is. Dat is het punt waarop verlichting werkelijk een groot verschil kan maken”, zegt Leonardo Avezzano, Consumer Marketing Director Hue-armaturen. “Met Hue Beyond kun je een keukentafel van een plaats waar je met je familie van een maaltijd geniet, veranderen in een plaats waar de kinderen hun huiswerk kunnen maken. Dit tast de sfeer in de ruimte niet aan en biedt bovendien het voordeel dat je verbonden blijft met de wereld om je heen.”

Via zijn connectivity-functies kan Philips Hue Beyond u via een vriendelijke ‘lichtmelding’ discreet waarschuwen voor een nieuwe e-mail of een weersverandering, net zoals Philips Hue dat doet. Daarnaast heeft hij binnen de Hue-app zijn eigen intuïtieve interface voor het regelen van zijn unieke functies. Kies uit een brede reeks nieuwe dynamische scènes die profiteren van de twee unieke lichtbronnen, zoals ‘Parijs bij nacht’ voor romantiek of ‘Kersenbloesem’ om te ontspannen.

Philips Hue Beyond werkt naadloos samen met alle Philips Hue- en Friends of Hue-producten, en is daardoor gemakkelijk toe te voegen aan een bestaand Hue-netwerk. Dat stelt u in staat overal in huis zachte, vriendelijke tinten te gebruiken. Of u Hue Beyond nu toevoegt aan een bestaand of nieuw netwerk, het instellen ervan verloop eenvoudig: verzeker u ervan dat de slimme bridge is verbonden met uw draadloze netwerk, download eenvoudig de app naar uw smartphone of tablet, sluit de lamp aan en schakel hem in.

Philips Hue Beyond is vanaf september 2014 in Europa en Noord-Amerika verkrijgbaar als tafel-, plafond- en pendelarmatuur.

Adviesprijs Philips Hue Beyond tafellamp startkit: € 329
Adviesprijs Philips Hue Beyond tafellamp uitbreidingskit: € 299

Adviesprijs Philips Hue Beyond plafondlamp startkit: € 529
Adviesprijs Philips Hue Beyond plafondlamp uitbreidingskit: € 499

Adviesprijs Philips Hue Beyond pendellamp startkit: € 529
Adviesprijs Philips Hue Beyond pendellamp uitbreidingskit: € 499

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top