woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De eerste iphone6 in een kan met bier onderdompelen!
De eerste iphone6 in een kan met bier onderdompelen!

De eerste iphone6 in een kan met bier onderdompelen!

  • Nederland
  • Waarom doen zij dat? Omdat veel mensen denken dat zodra je telefoon in het water valt je hem moet weggooien, maar niets is minder waar!
  • boxbottle
  • Redjephone
  • www.redjephone.nl
  • verkoop@redjephone.nl
  • Persbericht Reviveaphone iphone6

Dat claimen de makers van Reviveaphone, een nieuw product dat oorspronkelijk uit Engeland komt. Reviveaphone heeft als reclamestunt de eerste iphone 6 in een kan met bier ondergedompeld om hem vervolgens op wonderbaarlijke wijze weer tot leven te brengen. Hoe zij dat doen kun je op Youtube zien. Veel mensen denken dat een telefoon met waterschade niet te redden is maar niets is minder waar. Met de video willen zij aandacht voor een revolutionair product waarmee iedereen een telefoon met waterschade snel en zonder technische kennis kan redden.

Onafhankelijke test
Doordat waterschade op verschillende manieren ontstaat, kan de fabrikant geen 100 procent garantie geven. Volgens de Nederlandse importeur werkt Reviveaphone in 90 procent van de gevallen. In juli heeft One More Thing het product tijdens een live uitzending getest. De Samsung Galaxy Y die een week van tevoren in een vissenkom was ondergedompeld, kwam na behandeling met Reviveaphone weer geheel tot leven.

Hoe werkt het?
In water zitten mineralen. Wanneer een telefoon nat wordt, hechten de mineralen zich op het moederbord. Hierdoor kunnen verbindingen tussen componenten met een verschillend voltage ontstaan. Gevolg: kortsluiting. Door de mineralen van het moederbord te verwijderen, los je dit probleem op. En dat is precies wat Reviveaphone doet.

Magisch proces
Welk magisch proces speelt zich tijdens de behandeling af? Dat is het geheim van de smid! Reviveaphone bestaat hoofdzakelijk uit Isopropanol (alcohol) en een aantal geheime middelen dat na lang zoeken en uitproberen door de uitvinder geleid heeft tot de juiste samenstelling van chemicaliën.

Wat te doen bij waterschade?
Het is zaak je telefoon uit te zetten en deze zo snel mogelijk met de speciale vloeistof te behandelen. Bij voorkeur heb je de Reviveaphone-kit in huis voordat je waterschade oploopt. Deze kit bestaat uit een fles met het reinigingsmiddel, een zak waarin je de vloeistof en de telefoon moet doen, en een bakje om de telefoon in te laten drogen. Overigens, Reviveaphone werkt ook als je per ongeluk sinaasappelsap, cola of bier of andere dranken over je telefoon hebt laten vallen.

De Reviveaphone-kit wordt online verkocht voor € 19,99

Over Redjephone

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top