zondag, juni 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De elektrische sigaret is in opmars!
De elektrische sigaret is in opmars!

De elektrische sigaret is in opmars!

  • Nederland
  • U heeft er vast wel eens een voorbij zien komen in uw omgeving. Maar wat is het nu en hoe werkt het precies?
  • Stay Hungry Internet Marketing
  • www.stayhungryinternetmarketing.be
  • info@stayhungryinternetmarketing.be

De e-sigaret of ook wel de elektrische sigaret genaamd is een middel om de behoefte van het roken te onderdrukken. Ten opzichte van een normale sigaret is de elektrische sigaret een stuk gezonder. De elektrische sigaret bevat geen tabak, brandt niet en er komen aanzienlijk minder schadelijke stoffen in uw lijf.U kunt de elektronische sigaret met of zonder nicotine gebruiken, zodat u bij een nicotine verslaving uw nicotine behoefte langzaam kunt afbouwen. En uiteindelijk misschien wel helemaal stoppen met het roken van tabak.

De elektronische sigaret kan u helpen bij het stoppen met roken. Met het oog op de toenemende rookverboden kan de elektrische sigaret uitkomst bieden. De elektrische sigaret laat namelijk geen schadelijke of stinkende rook achter in uw omgeving.

De elektrische sigaret werkt

Onderzoek heeft uitgewezen dat het gebruik van de elektrische sigaret een significante daling teweeg brengt in het gebruik van normale sigaretten. De behoefte aan normale sigaretten neemt af door het gebruiken van de elektrische sigaret. In veel gevallen daalt het hartritme en het niveau van koolmonoxide in het lichaam. Uit het onderzoek werd ook duidelijk dat de personen die weinig tot geen normale sigaretten rookten er qua conditie flink op vooruit gingen.

Hoe werkt elektronisch roken?

Er zijn diverse technologieën op de markt, maar over het algemeen bestaat een elektronische sigaret uit een batterij, een verstuiver en cartridge. De cartridge heeft het formaat van een sigaret filter en wordt bevestigd aan de batterij. De elektronische sigaret wordt geactiveerd door trekjes te nemen. U zet daarmee de verstuiver in gang die ervoor zorgt dat de nicotine die in de cartridge aanwezig is verdampt tot stoom. Dit zorgt ervoor dat u rook kunt inhaleren die net zo aanvoelt als de rook van een echte sigaret. De elektrische sigaret stinkt niet, waardoor u mensen in uw omgeving stoort. Het roken van de elektrische sigaret kost veel minder dan het roken van normale sigaretten. Elektrisch roken is goedkoper dan het roken van gewone sigaretten.

Stoppen met roken was nog nooit zo makkelijk surf naar:

www.elektronische-sigarettenshop.nl

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top