maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Golf Skate Caddy™, nieuw eenpersoons transportmiddel voor de golfsport in Nederland
De  Golf Skate Caddy™, nieuw eenpersoons transportmiddel voor de golfsport in Nederland

De Golf Skate Caddy™, nieuw eenpersoons transportmiddel voor de golfsport in Nederland

  • Nederland
  • Tot dusver lopen golfspelers tijdens een ronde golf over de baan, of zitten in een golfkar. De Golf Skate Caddy voegt een nieuwe manier van bewegen toe. Op de Golf Skate Caddy wordt staand over de golfbaan bewogen. Door het verplaatsen van het gewicht, zoals op een skateboard, kan worden gestuurd.
  • GSC
  • RW Golfsupply
  • www.golskatecaddy.eu
  • rene@golfskatecaddy.eu
  • Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor meer informatie over Golf Skate Caddy kunt u contact opnemen met René Warming : T: 06-20136465 E: sales@golfskatecaddy.eu W: www.golfskatecaddy.eu Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kYQusrOG48E Afbeeldingen vrij te gebruiken (geen auteursrecht): https://www.flickr.com/photos/126835509@N07 Tot dusver lopen golfspelers tijdens een ronde golf over de baan, of zitten in een golfkar. De Golf Skate Caddy voegt een nieuwe manier van bewegen toe. Op de Golf Skate Caddy wordt staand over de golfbaan bewogen. Door het verplaatsen van het gewicht, zoals op een skateboard, kan worden gestuurd. De Golf Skate Caddy is een eenpersoons elektrisch golftransportmiddel, waarin elementen van surfen, skateboarden en golf zijn gecombineerd.

Met de introductie van de Golf Skate Caddy komen zowel golfers die minder mobiel zijn maar nog wel actief over de golfbaan willen bewegen, als golfers die het leuk vinden om vrij over de golfbaan te cruisen en zo een heerlijke middag golf ervaren.

De Golf Skate Caddy is geschikt voor golfspelers van 16 tot 60 jaar. Doordat de golfbaan veel minder belast wordt t.o.v.  golfkarren of golfbuggy’s, kan de Golf Skate Caddy vrijwel het gehele jaar gebruikt worden, ook in de winterperiode.  Grote hoogteverschillen zijn geen enkel probleem door de 2 krachtige motoren waarmee het voertuig wordt aangedreven. Doordat de Golf Skate Caddy geluidsarm is hebben andere golfspelers er geen hinder van.

De Golf Skate Caddy is afgelopen Januari voor het eerst geïntroduceerd op de PGA Golfshow in Orlando, en is vanaf heden verkrijgbaar in Europa.

De nieuwe Golf Skate Caddy zal € 3.499,- gaan kosten en is binnenkort bij een aantal golfbanen in Nederland te huren.

RW Golfsupply is sinds 2013 importeur en leverancier van golfsport artikelen. RW Golfsupply is distributeur van de Golf Skate Caddy in 12 Europese landen. De Golf Skate Caddy is met name interessant voor golfbanen. Hiermee kunnen meer vrije- en recreatiegolfers worden aangetrokken om i.c. met  de verhuur van de Golf Skate Caddy meer greenfee’s  te verkopen.

Over René Warming

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top