vrijdag, februari 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De gouden trouwring is ongekend populair en is er in vele varianten
De gouden trouwring is ongekend populair en is er in vele varianten

De gouden trouwring is ongekend populair en is er in vele varianten

  • Nederland
  • Klassieke gouden trouwringen zijn eigenlijk niet meer uit ons geheugen te slaan.
  • Cober Goudsmeden
  • http://www.cober.nl
  • erotmensen@yahoo.com
  • Klassieke gouden trouwringen zijn eigenlijk niet meer uit ons geheugen te slaan.

Ze zijn al jaar en dag enorm populair en komen in elke collectie weer terug. De kleur van klassiek geelgoud is voor velen erg aantrekkelijk en straalt een bepaalde mate van welgesteldheid uit. Al eeuwen lang worden waardevolle voorwerpen van goud gemaakt en daarom dus ook trouwringen. Gouden trouwringen zijn erg kostbaar, omdat goudprijzen de afgelopen jaren enorm zijn gestegen. Dit kun je als iets negatiefs zien, maar het zorgt ervoor dat gouden trouwringen nog specialer worden.

Klassiek geelgoud heeft een rijke uitstraling. Als een sporter de beste van de wereld is krijgt hij een gouden plak. Als een artiest veel albums heeft verkocht krijgt hij een gouden plaat. Goud staat in onze wereld bekend als een speciaal en zeldzaam edelmetaal. Het is dus logisch dat mensen het meest waardevolle sieraad van hun leven, de trouwring, graag in een gouden uitvoering willen hebben.

Tegenwoordig hebben we niet alleen maar de keuze uit klassiek geel goud. Door het toevoegen van andere metalen aan geel goud kunnen de meest mooie andere kleuren goud gemaakt worden. Je ziet in veel collecties rood- en witgouden trouwringen terugkomen. Met deze goudkleuren kun je de meeste exclusieve trouwringen maken. Je ziet ook veel dat verschillende goudkleuren in een trouwring worden gecombineerd. Dit kan sterke contrasten geven waardoor je een bijzondere trouwringen veghel krijgt.

Rood- en witgoud zijn de meest populaire alternatieve goudkleuren. Naast deze kleuren kunnen er echter nog ander kleuren goud gemaakt worden. Blauwgoud en zelfs groen- of grijsgoud kunnen door toevoeging van andere metalen gemaakt worden. Deze goudkleuren worden minder vaak in trouwringen gebruikt, omdat ze traditioneel gezien waarschijnlijk niet bij de typische kleurstelling van een bruiloft passen.

Wist je dat gouden trouwringen nooit van puur goud gemaakt zijn? Dit komt omdat puur goud veel te zacht is om in trouwringen verwerkt te worden. De puurheid van goud dat gebruikt wordt in trouwringen ligt gemiddeld tussen de 60 en 90 procent. Het prijsverschil kan dan erg groot zijn, dus let goed op de puurheid van het goud.

Over erotmensen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top