vrijdag, oktober 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De herfst staat voor de deur – verzorg je gevoelige huid met Bernard Cassière
De herfst staat voor de deur – verzorg je gevoelige huid met Bernard Cassière

De herfst staat voor de deur – verzorg je gevoelige huid met Bernard Cassière

  • Belgie
  • Bernard Cassière lanceert gamma voor de gevoelige huid Bernard Cassière; het andere gamma van dezelfde Franse cosmeticagroep Sothys; heeft zonet een lijn op de markt gebracht voor de gevoelige huid, volledig gebaseerd op blauwe bessen en Scandinvische bessen.
  • image001
  • Sonar Media & Pr
  • http://www.sonarmedia.be
  • ronny@sonarmedia.be
  • image002

In de mate van het mogelijke kiest dit merk actieve bestanddelen die afkomstig zijn uit de Fairtrade handel. Hetzelfde geldt trouwens ook voor de verpakkingen.

Als trendsetter gaat het merk voor een ludieke en verrukkelijke aanpak.

Voor wie is dit gamma bestemd?

Ongeveer 68% van de vrouwen klaagt over een gevoelige huid. Dat zijn twee vrouwen op drie. Het is om op die gigantische en reële vraag in te spelen, dat Bernard Cassière het gamma met blauwe bosbes ontwikkelde.

De SOS cabinebehandeling voor de delicate huid

De Bernard Cassière behandeling met blauwe bosbes is bestemd voor de delicate, gevoelige en droge huid en heeft als doel haar te kalmeren, roodheid en irritatie meteen te verzachten en de huid te voeden. (duur : 1u15 / 55 – 60 € )

Het masker met alginaten, blauwe bosbes en vitamine C voorkomt gevoeligheidssignalen (couperose, rosacea enz). Deze grondige, frisse behandeling beschermt uitstekend tegen vrije radicalen en maakt de huid weer soepel, comfortabel en zacht.

Onze aanrader: het nachtcrèmemasker met verwentextuur om de huid de hele nacht te voeden.

Meer informatie over het Franse spa merk : www.bernardcassiere.be

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top