vrijdag, december 13, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De herfst- / wintercatalogus van Stampin’ Up!: samen maken en elkaar inspireren.
De herfst- / wintercatalogus van Stampin’ Up!: samen maken en elkaar inspireren.

De herfst- / wintercatalogus van Stampin’ Up!: samen maken en elkaar inspireren.

  • Nederland
  • De tweede helft van het jaar is begonnen en daarmee ook de grote knutselperiode. En natuurlijk hoort daar een nieuwe Stampin’ Up! catalogus bij! De nieuwe herfst-/ wintercatalogus, die de hoofdcatalogus aanvultgeldt van 1 september 2015 tot en met 4 januari 2016.
  • Stampin' Up!
  • www.stampinup.nl
  • c.decristofaro@profilwerkstatt.com
  • Contactgegevens voor de pers: Profilwerkstatt GmbH Caroline De Cristofaro Rheinstraße 99.3 64295 Darmstadt Duitsland Tel.: +31 - (0) 6 - 21256663 Email: c.decristofaro@profilwerkstatt.com
  • StampinUp Cover groot

StampinUp_CoverDe herfst- / wintercatalogus van Stampin’ Up! is uit. Zoals ieder jaar staat het boordevol met inspiratie voor iedereen die graag zelf dingen maakt. En de tweede helft van het jaar, met de kerst en advent in aantocht, is natuurlijk een perfecte periode om creatief bezig te zijn. Voor deze gelegenheden vind je veel nieuwe ideeën en creatieve knutselprojecten in de catalogus voor het winterseizoen. Deze is een aanvulling op de hoofdcatalogus van de toonaangevende fabrikant van ambachtelijke knutselmaterialen en geldt van 1 september 2015 tot en met 4 januari 2016.

“Handmade for the Season” staat er op de cover, maar knutselen is eigenlijk altijd leuk! Wanneer de eerste bladeren vallen tijdens de herfst, de geesten van zich laten horen met Halloween of wanneer de sneeuwvlokken dansen tijdens de winter – je vind in deze catalogus genoeg voorbeelden. Van kunstzinnige labels, prachtige kaarten, originele cadeautassen en andere verpakkingen tot kransen of raam- en kamerdecoraties.

“Met de nieuwe herfst- / wintercollectie willen wij het gezamenlijk knutselen stimuleren. Samen bereik je nog mooiere resultaten en dat is tevens één van de kerngedachtes wat ons zo succesvol maakt”, vertelt Axel Krämer, directeur Stampin’ Up! Europa. Damir Basic, verantwoordelijk voor Stampin’ Up! Nederland, ziet nog een voordeel: “Iedereen wil tijdens de feestdagen leuke cadeautjes geven of kaarten versturen. En waarom zouden we niet het nuttige met het aangename verenigen? Organiseer bijvoorbeeld een knutselavond, dat is zoveel leuker dan gewoon iets kopen!”

Dit jaar zijn er veel nieuwe stansen bijgekomen. Bijvoorbeeld nieuwe ‘Thinlits Dies’, snijsjablonen waarmee zeer nauwkeurig filigraanmotieven kunnen worden gemaakt, of het nou een kerstbal of feestelijke kerstgroeten betreft. Voor dit fijne werk heeft Stampin’ Up! speciale magneet- of precisieplaten, die een perfecte aanvulling zijn op de Big Shot stans- en snijmachine. Te gekke resultaten boek je ook met de ‘Edgelits Dies’, waarmee je zeer mooie randen met sparren of sleeën stanst op kaarten. Met het uitgebreide ‘Framelits’ – programma kun je kerstbomen, kransen of sneeuwpoppen in diverse variaties, maten en met gedetailleerde uitsparingen stansen. Door het daarnaast gebruiken van gestempelde motieven, ontstaan er driedimensionale effecten op de creaties, die vanwege hun dieptewerking leiden tot zeer speciale resultaten.

Zoals gebruikelijk zijn de knutselmaterialen van Stampin’ Up! qua kleur en design perfect op elkaar afgestemd. Zo zijn er ook stansvormen met bijpassende herfst-, winter- of kerststempelmotieven. Creatief bezig zijn gaat nog makkelijker door de projectsets, complete pakketten met alle benodigde accessoires om creatieve projecten te maken, zoals bijvoorbeeld vensterkaarten voor de kerst. De klassieke rood- en groentinten staan natuurlijk in het middelpunt, maar ook ijstinten zoals goud en zilver. Deze tinten komen zowel terug in de stempelkleuren, de diverse papiersoorten, designerpapier motieven alsook in de vele soorten linten. Vooral leuk zijn de kleine houten eikels of de glinsterende sneeuwvlokken als accessoire, waarmee je kleine kunstwerken kunt versieren.

Achtergrond Stampin ́ Up! (www.stampinup.nl)                                    Stampin’ Up! is een Amerikaanse direct-sales onderneming die al sinds 1988 actief is. Tegenwoordig zijn meer dan 50.000 enthousiaste knutselaars als onafhankelijke Demonstrators (vertegenwoordigers van het merk) actief in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Nederland en Japan. Het hoofdkwartier bevindt zich in Riverton, Utah in de V.S. en beslaat 28.000 vierkante meter. De fabriek staat in Kanab, tevens de geboorteplaats van Shelli Gardner, mede-oprichtster van Stampin’ Up!. In Europa worden alle activiteiten vanuit Frankfurt am Main geregeld.

Na een jarenlang succesverhaal in de V.S., zijn sinds zeven jaar de stempels ook in Europa erg geliefd. Met een ruime keus aan hoogwaardig materiaal, kunnen knutselliefhebbers hun hart ophalen en de prachtigste projecten realiseren, om weg te geven of om gewoon zelf te houden.

Over Caroldec

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top