woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / De Hollandsche Molen: Wijkse molen zoekt nieuwe huurder
De Hollandsche Molen: Wijkse molen zoekt nieuwe huurder

De Hollandsche Molen: Wijkse molen zoekt nieuwe huurder

  • Nederland
  • De Hollandsche Molen is op zoek naar een nieuwe huurder voor het molenhuis bij molen Rijn en Lek te Wijk bij Duurstede. De huidige huurder Abrona is voornemens het contract te stoppen zodra een nieuwe invulling is gevonden.
  • Vereniging de Hollandsche Molen
  • http://www.molens.nl
  • dhm@molens.nl
  • http://www.molens.nl/site/actueel/index.php?id=177

Voor de invulling van het molenhuis zoekt de vereniging een ondernemer die (deels) aansluit bij de visie om de molens ‘terug te geven aan de maatschappij’. Dat betekent dat de molen en het molenhuis publiek toegankelijk moeten zijn. Verder zal de invulling van het molenhuis een link moeten hebben met de molen.

Abrona heeft 30 januari 2015 bekend gemaakt dat zij op termijn stopt als huurder van het molenhuis. Abrona is sinds maart 2009 in de Wijkse Molen gevestigd met een gezellig lunchcafé en een (cadeau)winkel. Abrona biedt hier een afwisselende werk- en dagbestedingplek aan mensen met een verstandelijke beperking. Helaas zal Abrona wegens de veranderingen in de zorg op deze locatie stoppen. In hun persbericht kunt u meer lezen.

Ondernemers die belangstelling hebben voor exploitatie van het molenhuis, kunnen contact opnemen met Nicole Bakker, adjunct-directeur van Vereniging De Hollandsche Molen (n.bakker@molens.nl, T 020-6238703).

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top