dinsdag, april 13, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / De IND kantoren in Rijswijk en Hoofddorp verhuizen naar Den Haag
De IND kantoren in Rijswijk en Hoofddorp verhuizen naar Den Haag

De IND kantoren in Rijswijk en Hoofddorp verhuizen naar Den Haag

  • Nederland
  • De verhuizing naar Den Haag heeft te maken met de compacte Rijksdienst, wat moet leiden tot een efficiënter, slagvaardiger en klantgerichter manier van werken binnen de overheid.
  • IND
  • info@ind.nl

In Den Haag gaan we werken in duurzame, flexibele en eigentijdse kantoren. Op een centrale locatie; vlak naast het station Den Haag Centraal en op loopafstand van het Haagse stadscentrum en het politieke hart van Nederland. Het biedt de mogelijkheid om de samenwerking binnen de IND en onze ketensamenwerking verder te versterken.

Rijnstraat 8                                                                                       Turfmarkt 147

Wat betekent dit?

De verhuizing heeft tot gevolg dat ons kantoor in Hoofddorp op 12 juni sluit en het loket Hoofddorp per 1 juli sluit. De IND-kantoren en het loket in Rijswijk sluiten op 30 juni. Alle overige IND-kantoren en loketten blijven ongewijzigd geopend.

Waar kan ik terecht?

Wilt u een bezoek brengen aan het loket, dan bent u vanaf 4 juli van harte welkom op de Rijnstraat 8 in Den Haag en vanaf 3 juli op de Stadhouderskade 85 in Amsterdam. Voor beide locaties moet u wel een afspraak maken. Hoe u dit doet leest u hier.

De postadressen zijn per 1 februari  2017 gewijzigd. De faxnummers van de IND blijven ongewijzigd. Een overzicht vindt u hier.

Hebt u vragen over deze verhuizing, kunt u op diverse wijzen contact met ons opnemen. Wij verwijzen u hiervoor naar de mogelijkheden op onze contactpagina.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top