woensdag, maart 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / De Jostiband verkoopt de Ziggo Dome uit!
De Jostiband verkoopt de Ziggo Dome uit!

De Jostiband verkoopt de Ziggo Dome uit!

  • Nederland
  • Wat enkele grote artiesten niet is gelukt is de Jostiband wel gelukt; een uitverkochte Ziggo Dome!
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

De laatste 650 kaarten zijn door Ziggo gekocht en worden beschikbaar gesteld aan werknemers en vrijwilligers in de zorg. Ziggo heeft plezier, muziek en ontwikkeling hoog in het vaandel staan en dat zijn exact dezelfde dingen die ook de Jostiband nastreeft. Daarom ondersteunt Ziggo de Jostiband bij het verwezenlijken van hun droom: een optreden in een uitverkochte Ziggo Dome!

Baptiest Coopmans – CEO van Ziggo – is blij dat het de Jostiband gelukt is om de Ziggo Dome uit te verkopen en dat Ziggo daarbij heeft kunnen helpen: “Het avontuur van de Jostiband op weg naar de Ziggo Dome begon met een droom, namelijk om heel Nederland te laten zien wat mensen met een beperking kunnen en hoe muziek hun leven raakt. Dankzij de inzet van de bandleden en mensen en bedrijven uit het hele land wordt die droom op 5 september werkelijkheid.” Coopmans gaat er vanuit dat Ziggo met de door hun opgekochte kaarten veel mensen blij kan maken.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top