woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De juiste plek voor een goedkope boxspring of traagschuim matras
De juiste plek voor een goedkope boxspring of traagschuim matras

De juiste plek voor een goedkope boxspring of traagschuim matras

  • Nederland
  • Een goede nachtrust verbetert uw dagelijks functioneren, het is dus zaak dat het lichaam en de geest kunnen uitrusten. Een bed behoort vooral comfortabel en stevig te zijn met een goede ondersteuning van het lichaam. Swiss Sense biedt u een ruime keuze aan bedden in alle maten, kleuren en designs. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de vervaardiging van de producten.
  • Swiss Sense
  • http://www.swisssense.nl
  • Matrassen1@gmail.com
  • boxspring-design-200

Een prima nachtrust vindt u in een op en top goed kwaliteitsbed. Lekker wegdoezelen en dromen in uw eigen warme rustplek is een must. Een goede nachtrust verbetert uw dagelijks functioneren, het is dus zaak dat het lichaam en de geest kunnen uitrusten. Een bed behoort vooral comfortabel en stevig te zijn met een goede ondersteuning van het lichaam. Swiss Sense biedt u een ruime keuze aan bedden in alle maten, kleuren en designs. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de vervaardiging van de producten.

Zoekt u een goedkope boxspring, dan bent u bij Swiss Sense aan het juiste adres. Hierop kunt u ontspannen en de vermoeidheden van een hele dag laten wegebben in een relaxerende slaap. Keuze is er genoeg in een verscheidenheid aan mogelijkheden. Opteer voor pocketvering of bonellvering en extra gemak met een elektrisch verstelbare uitvoering voor een optimale ondersteuning van het lichaam. Complete beddensets zijn te kiezen uit diverse collecties, bijvoorbeeld moderne of klassieke settings. U kunt uw keuze verder uitbreiden met passende nachtkastjes en bedlampen. Voor iedere slaapkamer is wel een passend design te vinden.

Een traagschuim matras werkt drukverlagend op het lichaam en is heel gewild bij mensen die klachten hebben van hun rug of spieren. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het lichaam soepel ligt en gelijkmatig wordt gesteund. Een kern bestaande uit pocketveren of HR koudschuim, voorkomt dat het lichaam te ver inzakt. Hoe dikker de schuimlaag hoe beter de ondersteuning, dit geldt in het bijzonder voor mensen met artrose- en rugklachten.

Test een schuimbed eens uit bij Swiss Sense en u zult ervaren dat het heel comfortabel is voor u. Het neemt direct de vorm aan van uw lichaam waardoor er niet veel druk is en u voelt dat de ondersteuning goed verdeeld wordt. Niet voor niets worden deze bedden vaak gebruikt in ziekenhuizen omdat ze ideaal zijn tegen doorliggen. Het schuim werd in eerste instantie ontwikkeld door Nasa, maar werd niet in de spaceshuttles gebruikt. Beddenproducenten namen het concept echter over en zorgden er voor dat deze bedden nu overal gebruikt worden.

Wilt u een traagschuim matras aanschaffen of bent u op zoek naar een goede kwaliteit maar toch goedkope boxspring, zoek dan niet langer en ga naar een van de showrooms van Swiss Sense voor het maken van uw keuze.

http://www.swisssense.nl

Over Matrassen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top