zaterdag, februari 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Kazerie ontvangt als een van de eersten de
De Kazerie ontvangt als een van de eersten de

De Kazerie ontvangt als een van de eersten de

  • Nederland
  • Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten zijn op dinsdag 1 en woensdag 2 oktober de eerste certificaten uitgereikt aan ondernemers met een Kaas- of Delicatessenwinkel. De Kazerie van de heer en mevrouw Brantenaar, behoort tot deze selecte groep. “Wij hebben bewezen dat wij aan de kwaliteitseisen voldoen die gesteld worden door de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland. Daar zijn wij bijzonder trots op.”
  • 20131013 Persbericht De Kazerie_AmstelveenII
  • de Kazerie
  • www.dekazerie.nl
  • info@dekazerie.nl
  • NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE Voor meer informatie belt u met Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland in Woerden. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0348 - 419 771 of 06 – 53693301. Informatie over de Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt u verder op de website www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl. NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE Voor meer informatie belt u met Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland in Woerden. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0348 - 419 771 of 06 – 53693301. Informatie over de Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt u verder op de website www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl.
  • Logo Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel

De Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland (KDWN) is een initiatief van het Vakcentrum branche Kaas en Delicatessen, de brancheorganisatie voor zelfstandige detaillisten in de foodsector en de fastmoving consumer goods. Met het opstellen van een transparante self-audit checklist stelt de stichting KDWN ondernemers in staat om de kwaliteit van de bedrijfsvoering te verbeteren. Op het moment dat de ondernemer aan de gestelde eisen voldoet kan hij zich aanmelden om in aanmerking te komen voor een certificaat. De door de ondernemer ingevulde lijst wordt door een onafhankelijke controleur in de betrokken winkel gecheckt en pas na zijn goedkeuring wordt overgegaan tot certificering.

In Nederland zijn ongeveer 900 foodspeciaalzaken (kaas-, noten-, en delicatessenwinkels), die zich met hun assortiment en kwaliteit richten op de consument die (kwaliteits-) bewust inkoopt. “Met de breedte en de diepte van het assortiment, deskundig en betrokken personeel, hoogstaande kwaliteit van de producten en goede product- en klantenkennis onderscheiden wij ons als foodspeciaalzaak van andere aanbieders richting consument. Dit betekent wel dat wij ons moeten blijven scholen en verbeteren om de consument op de juiste manier te kunnen helpen bij het aankoopproces”, aldus Heleen Brantenaar.

Met het certificaat bewijzen de ondernemers te voldoen aan de eisen die een consument mag stellen aan een foodspecialiteitenwinkel op het gebied van hygiëne, inrichting, wettelijke normen, productkennis, assortiment, gastvriendelijkheid en uitstraling.

“Met dit certificaat bewijzen wij dat wij aan alle eisen voor het vakmanschap voldoen en dat wij met onze medewerkers continu inspannen om onze gasten op de juiste manier te helpen bij hun aankopen”, aldus Heleen Brantenaar.

De Kazerie bevindt zich aan de van der Hooplaan 176 in Amtelveen.

Bijgevoegd:

Foto: Uitreiking van het certificaat tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten

Logo: hieraan herkent men gecertificeerde foodspecialiteitenwinkels

Over Rick En Heleen Van De Kazerie

De Kazerie van Rick & Heleen Brantenaar is een kaas, delicatessen en traiteur winkel in het hogere segment. Zo vindt men naast kaas ook noten, wijnen, tapas, huisgemaakte heerlijkheden zoals HUISBEREIDE maaltijden, salades, exclusieve vleeswaren, delicatessen EN: het (desem)brood van vanMenno welk dagelijks vers wordt afgebakken in De Kazerie. Tevens verzorgt De Kazerie compleet opgemaakte schalen met heerlijkheden op uw wensen afgestemd. Tenslotte is De Kazerie HET adres voor de mooiste cadeau / kerstpakketten. Wilt u echt iets anders: boek eens een proeverij op locatie voor groepen vanaf 8 personen. Op uw wensen afgestemd beleefd u een avondvullend programma en gaat u met een goed gevulde buik weer naar huis. Graag tot ziens aan de van der Hooplaan 176 in Amstelveen 020-3411231 Kaas / noten / wijnen / delicatessen / traiteur / soepen / maaltijden / luxe vers brood / tapas / catering (particulier & bedrijf) / kerstpakketten / proeverijen op maat / cadeau pakketten.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top