maandag, oktober 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Klussenier lanceert platform voor werkzoekenden in de bouw
De Klussenier lanceert platform voor werkzoekenden in de bouw

De Klussenier lanceert platform voor werkzoekenden in de bouw

  • Nederland
  • De Klussenier heeft een aantal weken geleden een nieuwe website gelanceerd die zich richt op werkzoekenden in de bouw. De naam van het nieuwe platform is ‘www.vacature-bouw.nl’. Hiermee probeert De Klussenier een andere doelgroep aan te spreken: Mensen die op zoek zijn naar werk in de bouw en hierbij niet (direct) denken aan het zelfstandig ondernemerschap.
  • De Klussenier
  • www.vacture-bouw.nl
  • petravannorden@hetklushuis.nl

De Klussenier heeft een aantal weken geleden een nieuwe website gelanceerd die zich richt op werkzoekenden in de bouw. De naam van het nieuwe platform is ‘www.vacature-bouw.nl’. Hiermee probeert De Klussenier een andere doelgroep aan te spreken: Mensen die op zoek zijn naar werk in de bouw en hierbij niet (direct) denken aan het zelfstandig ondernemerschap.

Het nieuwe platform

‘www.vacature-bouw.nl’ richt zich op een andere doelgroep dan het gedeelte ‘Zelf Klussenier worden’ op www.klussenier.nl. Wim Vreugdenhil is manager werving bij het KlusHuis. Hij zegt hierover: “De website www.klussenier.nl richt zich in eerste instantie op mensen die de ambitie hebben om voor zichzelf te beginnen. Hierbij spreken we de mensen die ‘nog geen idee’ hebben niet aan. Zij hebben mogelijk nog nooit stil gestaan bij het feit dat je met twee rechterhanden en bouwkundige ervaring prima voor jezelf kunt beginnen. Met het nieuwe platform ‘www.vacature-bouw.nl’ hopen we ook deze vaklieden aan te spreken.”

De inhoud

Wat is aansprekend voor iemand die actief is/was in de bouw, maar nog nooit heeft nagedacht over het zelfstandig ondernemerschap? De Klussenier probeert dit door stil te staan en dieper in te gaan op iemand zijn werkverleden, Wim Vreugdenhil: “Op ‘www.vacature-bouw.nl’ gaan we dieper in op de functies die iemand in het verleden bekleed heeft. Als een uitvoerder zonder werk komt te zitten is de kans groot dat hij via het web op zoek gaat naar vacatures voor zijn voormalige functie. Op ‘www.vacature-bouw.nl’ kan diegene vervolgens lezen waarom de ervaring van een uitvoerder zo goed aansluit bij het Klussenierschap. Het kan dus dienen als een soort ‘eyeopener’. Ditzelfde geldt voor (voormalige) installateurs, voormannen, werkvoorbereiders en timmerlieden.”

We nodigen u uit om eens een kijkje te nemen

De website www.vacature-bouw.nl staat online en kan bezocht worden. Bent u actief (geweest) als veelzijdig vakman en benieuwd waarom het Klussenierschap bij u past? Of bent u ‘gewoon’ geïnteresseerd? In beide gevallen nodigen we u uit om een kijkje te nemen op het nieuwe platform!

Over Het KlusHuis

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top