woensdag, juli 8, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / België / “De kracht va de gitaar” – Het gitaarboek waarmee iedereen kan leren gitaar spelen”
“De kracht va de gitaar” – Het gitaarboek waarmee iedereen kan leren gitaar spelen”

“De kracht va de gitaar” – Het gitaarboek waarmee iedereen kan leren gitaar spelen”

  • Belgie
  • In navolging van de succesvolle gitaarlessen van Hademus Studio is "De kracht van de gitaar" Momenteel één van de best, zo niet het best verkopende gitaarboek in België en Nederland. Op een unieke, motiverende en verhelderende manier liedjes begeleiden met akkoorden. Met de medewerking van de grootste Belgische en Nederlandse artiesten: Boudewijn de Groot, Paul Michiels, Stef Bos, Guy Swinnen, enz. Sublieme recensies!
  • boek
  • Hademus Studio
  • www.gitaarboekvoorbeginners.be
  • hans.degel@fulladsl.be
  • Te koop/te bestellen in alle bekende boeken-en muziekwinkels in België en Nederland. Auteur: Hans degel Aantal blzn.: 72 Fullcolor Formaat: 280 x 220 Isbnnr. 9789081809184 Alle inlichtingen en info: www.gitaarboekvoorbeginners.be
  • kris De Bruyne2

Na twee jaar opzoekingswerk en layouten is “De kracht van de gitaar” – Hét gitaarboek waarmee iedereen kan leren gitaarspelen, een feit! Het boek leert je op een eenvoudige manier liedjes begeleiden met akkoorden. Het bevat 80 kinderliedjes (o.a. Kauwgomballenboom, Ze kunnen zeggen wat ze willen, De droomboom…), alle bekende sinterklaasliedjes en een heleboel popliedjes (Verdronken vlinder, Belle Helene, Het is een nacht, Een kopje koffie, Dat ik je mis, Sound of silence, I don’t wanna dance…) Kortom, het ideale gitaarboek voor leerkrachten, kinderen, leiding jeugdbeweging, muziekateliers, voor al wie op een eenvoudige manier wil leren gitaar spelen. Er zit een unieke meespeel-cd bij: alles levensecht (traag) ingespeeld met gitaar, ingezongen en professioneel gemasterd.

Aan het boek werkten tal van Belgische en Nederlandse artiesten mee o.a. Boudewijn de Groot (met handtekening!), Stef Bos, Maaike Ouboter, Harrie Sacksioni, Johan Verminnen, Jan De Wilde, Guy Swinnen, Paul Michiels, Luc De Vos schreven persoonlijke teksten voor het boek: hoe zij hebben leren gitaar spelen en wat hun band is met de gitaar. Het boek heeft een Top-layout en fantastische illustraties! Sublieme recensies van muziekpedagogen en artiesten!
Het boek is momenteel één van de best verkopende, zoniet het best verkopende gitaarboek van de ogenblik in België en Nederland!
Te koop/te bestellen in alle bekende boeken-en muziekwinkels in België en Nederland.

Auteur: Hans degel
Aantal blzn.: 72
Fullcolor
Formaat: 280 x 220
Isbnnr. 9789081809184

Alle inlichtingen en info: www.gitaarboekvoorbeginners.be

Over Hademus

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top