zondag, februari 28, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De kracht van CZO voor betaalbare kantoorruimte
De kracht van CZO voor betaalbare kantoorruimte

De kracht van CZO voor betaalbare kantoorruimte

  • Nederland
  • ONS HUIS is een nieuwbouwproject op de Triple O Campus in Breda waarbij een kantoorpand zal herrijzen volgens het Collectief Zakelijk Opdrachtgeverschap. Uniek is hierbij niet enkel de prijs, maar juist ook de mogelijkheid voor ondernemers om hun eigen kantoorruimte te ontwerpen en realiseren.
  • ONS HUIS
  • www.onshuis-breda.nl
  • lavita@clickr.nl

Drijvende krachten achter het project zijn de Amsterdamse architecten Dirkjan van Wieringhen Borski en René de Prie en mede-initiator Michel Daems van Reverso-Z. Geen onbekenden binnen de bouwwereld met onder andere het XXX project in IJburg aan de A10.

Het idee achter het initiatief komt voort uit de eigen behoefte als kleine MKB’er die telkens weer geconfronteerd werden met stijgende huurprijzen. Na een gedegen vergelijking bleek dat een bedrijfspand kopen aantrekkelijker is dan huren. Daarnaast kwam het natuurlijk mooi uit dat de heren beide architect waren en de gemeente gelegenheid bood om zelf iets te ontwikkelen. Een prachtige kans was geboren.

Zelf meebouwen aan bedrijfspand

De architecten zochten eigenlijk een ruimte van drie- tot zevenhonderd vierkante meter maar besefte al snel dat waarschijnlijk meer ondernemers een dergelijke ruimte zochten. Zo ontstond het plan om een groter gebouw neer te zetten samen met andere mkb ‘ers en een Vereniging van opdrachtgevers werd opgericht.

Het initiatief bouwt verder op het zogenaamde BOUW MEE concept waarbij deelnemers samen bepalen hoe het gebouw er uit gaat zien, hoe groot de werkruimtes worden en wat en wie er allemaal in komt.

Zo biedt ONS HUIS in grote mate maatwerk voor de realisatie van een bedrijfspand tegen een lagere kostprijs dan reguliere kantoorruimte. Een mooi vooruitzicht voor ondernemend Breda.

Lees meer over de diverse kantoorruimtes, financiering of de Triple O Campus.

Over ClickR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top