donderdag, augustus 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / De leukste gadgets vind je bij GekOpGadgets.nl!
De leukste gadgets vind je bij GekOpGadgets.nl!

De leukste gadgets vind je bij GekOpGadgets.nl!

  • Nederland
  • Wij van GekOpGadgets zijn, zoals onze naam al zegt, helemaal gek op gadgets. Wij hebben een passie voor techniek, en dan met name voor gadgets. Het mooiste aan gadgets vinden wij de veelzijdigheid. De ene gadget is er om problemen op te lossen, de ander is er puur voor vermaak. Wij hopen je door middel van onze webshop te kunnen inspireren met de nieuwste en leukste gadgets!
  • Gek op Gadgets
  • www.gekopgadgets.nl
  • gekopgadgets@hotmail.com

Zeal Optics Z3 Carbon Matzwart

Heb jij al gehoord van GekopGadgets.nl?

Bij GekOpGadgets bent u gegarandeerd van een ruim assortiment aan gadgets waar u wat aan heeft. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de aller scherpste prijzen.  Op gebied van mobile, video, audio, outdoor, indoor en gezondheid zijn de beste gadgets te vinden bij GekOpGadgets.

De meest technische Goggle op deze planeet!

Ga jij binnenkort op wintersport? Dan is dit de must-have gadget van 2016! De Zeal Optics, Goggles! Deze unieke bril is ontworpen voor de held op de piste. Weet hoe ver jij hebt gesprongen over de hoogste schans en deel dit met de hele wereld.

GPS-geïntegreerde display

Hoe vet is dit? De hoogte van de berg, de snelheid en de afstand die je hebt afgelegd. De Zeal houdt alles informatie nauwkeurig bij. Jij kan lekker de berg af carfen en na het après-skiën (als je niet te veel Flugels hebt gedronken) nog je data analyseren.

Bestemd tegen alles

Buiten de prachtige vormgeving van de Zeal Optics, zijn de glazen van een ultra polariserende lens voorzien. De bril verandert van kleur naarmate de intensiteit van het licht verandert en is de binnenkant van de bril voorzien van een laag die ervoor zorgt dat de bril niet beslaat.

Dit is toch te gek!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in onze veelzijdige webwinkel en raak net zo gek op gadgets, als wij. http://www.gekopgadgets.nl

 

** Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf €50,00.  **

Stopperknoop 34
1319GK Almere
Nederland
(let op: Bezoek alleen op afspraak!)

Stuur een e-mail met uw vraag naar klantenservice@gekopgadgets.nl

Over GekOpGadgets

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top