woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De leukste manier om het WK 2014 te beleven: Met WK minifiguren* gemaakt van LEGO®!
De leukste manier om het WK 2014 te beleven: Met WK minifiguren* gemaakt van LEGO®!

De leukste manier om het WK 2014 te beleven: Met WK minifiguren* gemaakt van LEGO®!

  • Nederland
  • LEGO® specialisten SpeelGoedNL en BRiCKiZiMO-Toys hebben voor dit WK de handen ineen geslagen. Het doel: de voetbalwereld en de LEGO® wereld te verenigen. Daarvoor zijn uit originele LEGO® onderdelen unieke WK minifiguren samengesteld. Elk voetbalteam is duidelijk te herkennen aan het prachtig bedrukte teamshirt, met achterop de naam van het land. Er zijn ook cijferstickers beschikbaar, waarmee je WK minifiguur eenvoudig kan worden omgetoverd tot je eigen voetbalheld.
  • _MG_0910-Edit
  • SpeelGoedNL
  • www.wkminifiguren.nl
  • karin@speelgoednl.nl
  • Omtrent het WK willen wij graag uw aandacht vragen voor kleine sterspelertjes. Zij zullen de sterren van de hemel tijdens het WK. Nieuwsgierig geworden? Zie ons persbericht en toegevoegde foto. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn voor plaatsing van dit heuglijke Oranje-nieuws.

Hup Holland Hup
Nederland zit vol met thuiscoaches. Iedereen kan nu zijn eigen Nederlands elftal samenstellen en naar de beker leiden! Of maken de Rode Duivels misschien meer kans? Met de WK minifiguren kunnen 9 landenteams worden samengesteld, die met elkaar de strijd aan gaan. Aanmoediging nodig? Er zijn natuurlijk ook WK minifiguur supporters. Uiteraard in het oranje. Hup Holland Hup! Kijk snel op www.wkminifiguren.nl.

WK minifiguur competities
WK en LEGO® liefhebbers worden uitgenodigd om op creatieve wijze aan de slag te gaan. Door het maken van een WK 2014 stop motion video met LEGO® of het ontwerpen van een nóg mooiere WK minifiguur. Gedurende het gehele WK kan er worden ingeschreven en er zijn flinke prijzen te winnen. De video’s en foto’s worden op Facebook geplaatst en deelnemers worden opgeroepen om hun bijdrage te promoten. Met de WK minifiguren competitie komt het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië pas echt tot leven!

Nabeschouwing
Hoe het Oranje ook vergaat bij SpeelGoedNL en BRiCKiZiMO-Toys maak je altijd kans om te scoren. Kijk op www.wkminifiguren.nl en stel je eigen team samen of doe mee aan één van de spannende competities!

*Disclaimer
LEGO is een handelsmerk van de LEGO Group, die deze actie niet sponsort of formeel autoriseert. De WK minifiguren zijn niet officieel uitgebracht door LEGO. Ze zijn gemaakt van originele LEGO onderdelen, met een unieke maatwerk bedrukking. De WK minifiguren zijn geproduceerd in een beperkte oplage, verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Over SpeelGoedNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top