woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / De locaties van De Pudding smaken naar meer!
De locaties van De Pudding smaken naar meer!

De locaties van De Pudding smaken naar meer!

  • Nederland
  • Een vergadering, een brainstorm, een festival, een borrel of diner; voor iedere zakelijke dan wel feestelijke bijeenkomst vind je de perfecte locatie bij De Pudding. Binnen en buiten Groningen Stad kun je bij ons terecht voor een grote verscheidenheid aan zalen, waaronder verschillende theaters, een vliegtuig hangar en zelfs een zeilschip! Als flexibiliteit van jouw meest geschikte plek hoog in het vaandel staat, profiteer je bij ons van een ruime keuze.
  • De Pudding
  • https://www.depudding.nl/
  • info@depudding.nl

Denk bijvoorbeeld aan onze veelzijdige thuisbasis vlak naast het Centraal Station, de Puddingfabriek. Vroeger rolden hier de lekkerste desserts van de lopende band; vandaag is het de ideale locatie voor jouw grote gebeurtenis! De ruimte is op vele verschillende manieren in te delen, zodat je precies het gedeelte van het complex gebruikt dat je nodig hebt.

Voor zowel filmvoorstellingen als vergaderingen verwijzen we je graag naar het Groninger Forum. De grote diversiteit van dit gebouw maakt het tevens ideaal voor congressen! De evenementenzaal is bovendien de enige in Noord-Nederland die over een panoramisch projectiesysteem beschikt.

Bekijk het totale aanbod van bijzondere locaties in Groningen op de website van De Pudding en vind de beste plek voor jouw evenement!

Trouwlocaties Groningen

Heb je nog geen idee waar jij je geliefde het jawoord wilt geven? Laat je dan inspireren door de prachtige trouwlocaties in Groningen die De Pudding jullie te bieden heeft! Bij ons vind je de ideale plek met genoeg ruimte voor het aantal gasten dat jullie willen uitnodigen op de dag van jullie leven. Laat het regelen van techniek, aankleding en catering maar ook fotografen en eventuele muzikanten maar aan ons over!

Zo kunnen jullie het anker letterlijk en figuurlijk lichten op Mars, een prachtig zeilschip dat in de havens van Groningen en Harlingen te vinden is. Zowel aangemeerd als op het water kunnen jullie met familie en vrienden jullie heugdelijke verbintenis gaan vieren. Bovendien kunnen opvarenden meehelpen met het besturen van de boot! Ervaring met zeilen is hiervoor absoluut niet vereist. Ook overnachtingen zijn mogelijk dankzij de 13 ruime hutten die het schip telt!

En wat gedacht van het Grand Théatre aan de Grote Markt in hartje centrum? In de verschillende zalen kunnen jullie borrelen en dineren. Dankzij de aanwezigheid van World of Barista is aan de lekkerste koffie geen enkel gebrek! Het op art deco en de Amsterdamse School gebaseerde uiterlijk van dit prestigieuze gebouw uit 1939 – oorspronkelijk een bioscoop – maken het één van de meest bijzondere trouwlocaties in Groningen die we je kunnen bieden.

Meer weten? Bel dan voor een afspraak of vraag geheel vrijblijvend je offerte aan via de website van De Pudding!

Over DePudding

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top