maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De meest exclusieve trouwringen, dat is wat wij willen
De meest exclusieve trouwringen, dat is wat wij willen

De meest exclusieve trouwringen, dat is wat wij willen

  • Nederland
  • Exclusief en uniek proberen wij al ons hele leven te zijn en te bleven, maar een juwelier en daarna nog een trouwring vinden die zo exclusief en uniek zoals wij in gedachte hebben is niet makkelijk.
  • trouwringen_strakke_cober_bicolor_diamant
  • Trouwringen
  • http://www.cober.nl
  • erotmensen@yahoo.com

Exclusief en uniek proberen wij al ons hele leven te zijn en te bleven, maar een juwelier en daarna nog een trouwring vinden die zo exclusief en uniek zoals wij in gedachte hebben is niet makkelijk. Natuurlijk begint alles met oriënteren en dat was hier ook zeker nodig, waar wij dachten dat iets onmogelijk was, bleek er toch altijd een mogelijkheid te zijn om het waar te maken. Door onze uitgesproken mening en vooral niet op zoek gaan naar een standaard ring zijn wij terecht gekomen bij een goudsmid uit Oss. Niet erg dichtbij voor ons, maar het was zeker de moeite waard.

De goudsmid en eigenaar van deze juwelier, Vincent Cober, kon bijna onze gedachte lezen. Hij wist precies wat we bedoelden en bleef maar tekenen tot we samen het perfecte plaatje voor ons hadden liggen. Het was ook al een inspiratie om te kijken naar de gedrevenheid van een man met zijn vak. De collectie van Cober hebben wij natuurlijk ook goed doorgekeken, want deze ringen zijn allemaal erg exclusief. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een aantal aanpassingen op een bestaande ring, namelijk de naamringen uit de Cober collectie.

Deze naamringen hebben we aangepast met het lettertype en de manier waarop de datum geschreven werd. Wij wilden de maand liever in letters en het lettertype op onze ringen in niet recht, maar cursief. We hebben gekozen voor 18 karaat roodgoud. Voor de damesring is op het puntje van de ‘i’ van haar naam, inge, een diamantje geplaatst, dit is niet het geval bij de herenring. Daarnaast hebben we de datum voluit geschreven laten graveren in de binnenkant van onze trouwringen, ook met cursieve letters. Tijdens het passen van de ringen zagen we de creatie pas voor de eerste keer echt en mochten wij deze natuurlijk ook even om elkaars vinger schuiven.

Over erotmensen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top